Citrix: Hatékony rendszermenedzselés és adminisztráció

Citrix Solutions Conference 2004

forrás Prim Online, 2004. április 23. 11:20
Hogyan működtetheti információs rendszerét még hatékonyabban? A választ a Citrix ígéri 2004. április 28-án a Hotel Marriottban megrendezésre kerülő legjelentősebb évi konferenciáján.

Az információs technológiák esetében egyre nagyobb hangsúly kerül azok elérhető árára, biztonságára és gyorsaságára. Egy másik velük szemben támasztott igen fontos követelmény - mind a rendszergazda, mint a felhasználó szempontjából - az egyszerűség. A Citrix ezeknek a szempontoknak kíván megfelelni, a technológiákra és a megoldásokra irányuló külön szekciókban mutatja be újdonságait. A konferencia partnerei kiállítóhelyeiken felvonultatják a Citrix megoldásokhoz kapcsolódó további lehetőségeket, termékeket.

Kulcsszavak: konferencia Citrix

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ingyenesen biztosítja háziorvosoknak videókonzultációs rendszerét egy hazai egészségügyi startup

Egyre jobban leterheli az alapellátó háziorvosokat is a kialakult járványügyi helyzet. A jelenleg hatályban lévő kijárási korlátozás figyelembevételével pedig tanácsos, hogy csak a legszükségesebb esetekben vegyünk igénybe személyesen egészségügyi ellátást.  Egy hazai egészségügyi startup ezért saját fejlesztésű rendszerén keresztül teszi elérhetővé a telefonos- és videókonzultációt, ráadásul a járványra való tekintettel a hazai háziorvosok és pácienseik számára most ingyenesen biztosítja a szolgáltatást. 

2020. március 31. 11:40

Itt az ABB elektromos hajtású autókhoz kifejlesztett töltőmegoldása

Az ABB Electrification üzletág okos városokat szolgáló „Mission to Zero” (zéró kibocsátásért) küldetésének kulcsfontosságú elemét képező fenntartható közlekedési megoldások jegyében a digitális technológiák úttörője most e-mobilitási portfóliójának legújabb kiegészítőjét mutatja be. 

2020. március 31. 09:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Több millióan kaphatnak ingyenes online védelmet áprilistól

2020. március 31. 12:57

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

2020. március 25. 10:43

Hasznos tippek, hogy előnyünkre fordítsuk a bezártságot!

2020. március 24. 16:55

Koronavírusos átverést azonosított az ESET

2020. március 18. 09:11
online sportfogadás