Új Média Divízió alakul a Sanoma Budapest Rt.-nél

Kiss Ádám Zoltán, 2004. május 10. 20:18
2004. május 17-től a Sanoma Budapest Kiadói Rt.-n belüli digitális tartalmak kezelésére megalakul az Új Média Divízió, amely a jövőben a Sanoma Budapest internetes, sms-, mms- és wap-tevékenységeit irányítja és fejleszti.

A nyomtatott termékeket korábban kezelő Szórakoztató Lap Divízió és Üzleti Lap Divízió egyesül és a jövőben Magazin Divízió néven menedzseli a Sanoma Budapest jelenlegi 28 kiadványát és az új lapindításokat. Az elmúlt 5 év folyamán a Sanoma Budapest Rt. fejlesztette internetes üzletágát, amelynek első lépése a Startlap.hu portál megvásárlása volt 1999-ben. A FigyelőNet és a Nők Lapja C@fé portálok elindításával, illetve a lapokhoz kapcsolódó, több mint 20 weboldal fejlesztésével a Sanoma Budapest jelentős internetes tartalomszolgáltató vállalattá vált Magyarországon. A jelenlegi átszervezés célja, hogy a fő profilját képező magazinkiadás mellett a cég nagyobb figyelmet és energiát fordíthasson a stratégiailag egyre fontosabbá váló digitális tevékenységére is. Az Új Média Divízió vezetője Gerentsér Imre lesz, aki korábban üzleti divízió igazgatói pozícióban dolgozott a Sanománál. A Magazin Divíziót pedig továbbra is Ruszkai Nóra vezérigazgató-helyettes irányítja a lapigazgatók segítségével. A közeljövőben a lapigazgatók köre is bővülni fog az új lapindítások miatt.

Kulcsszavak: SanomaWSOY média

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38