Európai uniós csomag az Infosys Vállalatirányítási Rendszerhez

forrás Prim Online, 2004. május 21. 12:59
A Megatrend 2000 Rt. bejelentette az SPEU (Service Pack EU) elnevezésű kiegészítő minicsomagot, amely az Infosys Integrált Vállalatirányítási Rendszerhez, a magyarországi kkv szektor ERP megoldásához tartalmazza az unió elvárásainak megfelelő kötelező módosításokat.
A Megatrend által bejelentett Infosys kiegészítő minicsomag szolgáltatásai egyrészt az európai uniós csatlakozás előírásainak betartását, másrészt pedig a könnyebb, gyorsabb kezelhetőséget teszik lehetővé.

Az Infosys modulárisan felépíthető, integrált vállalatirányítási programcsomag, amely vállalatok készletgazdálkodási, termék- és szolgáltatásértékesítési, logisztikai, pénzügyi/számviteli, eszközgazdálkodási, humánerőforrás-gazdálkodási és termelési szegmenseinek teljes körű lefedésére alkalmas. Az Infosys az információ elérésének, osztályozásának és elosztásának központi eszköze. Jelenleg 170 hazai közép- és nagyvállalat bízza a termékre gazdálkodásának sikerét. A moduláris felépítés lehetővé teszi, hogy Lego-szerűen épüljön fel a rendszer. Az Infosys 10 fő- és további 100 almodulból áll. A főbb modulok a vállalati gazdálkodás főbb területeit fedik le, míg az almodulok tartalmazzák az ágazat-, illetve szakmaspecifikus funkciókat. Az Infosys a korszerű technológiai alapoknak köszönhetően ezer fölötti munkaállomással rendelkező rendszereket is képes kiszolgálni. Ideális több telephellyel (hazai és külföldi) rendelkező vállalkozások számára. Az Infosys jelen van – többek között – az élelmiszeriparban, agrárvállalkozásokban, az építőiparban, a konfekcióiparban, a műanyagiparban, a vegyiparban, valamint jelentős referenciákkal rendelkezik a nagykereskedelemben, nyomdák és hűtőházak esetében.
Kulcsszavak: ERP Infosys Megatrend

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hetvenmillió forintos fejlesztéssel épül a jövő hálózata a BME Ipar 4.0 Technológiai Központban

Autonóm villamossági hálózatot építenek ki a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Ipar 4.0 Technológiai Központjában a Schneider Electric műszaki támogatásával. Az úgynevezett micro-grid rendszer fejlett energiamenedzsment szoftvereket is tartalmaz, és az oktatás segítése mellett lehetőséget kínál az új technológiák iránt érdeklődő hazai vállalkozások számára is, hogy megismerjék, milyen előnyöket kínálnak ezek a megoldások. 

2022. június 29. 13:57

Többnyelvű egészségügyi dokumentumok mesterséges intelligenciával támogatott gépi fordítása

A Villámfordítás Fordítóiroda Kft. a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból közel 20 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert a 2020-1.1.1-KKV-START-2021-00423 számú „KKV START INNOVÁCIÓ” című felhívásra benyújtott pályázatával. A Magyarországon egyedülálló mesterséges intelligenciával támogatott gépi fordításra lehetőséget nyújtó technológia és nyelvi keretrendszer létrehozására lehetővé teszi az egészségügyi szolgáltatóktól származó iratok gépi fordítását.

2022. június 29. 11:18

Újra indul a Deloitte Technology Fast 50

Újra pályázhatnak a Technology Fast 50 díjra a gyorsan fejlődő technológiai cégek: a Deloitte immár 23. éve hirdeti meg közép-európai versenyét, amely a technológiai iparág leggyorsabban növekvő vállalatait rangsorolja. Mind a már befutott, mind a feltörekvő technológiai vállalatoknak platformot biztosítva arra, hogy szélesebb körben bemutathassák innovatív megoldásaikat.

2022. június 28. 20:48

10 pont a zöldebb Európáért

Tíz pontban foglalta össze a Schneider Electric azokat a lépéseket, amelyek segíthetik, hogy az Európai Unió már jóval az eredetileg kitűzött 2030-as határidő előtt csökkentse függését az importból származó fosszilis tüzelőanyagoktól. Az energiagazdálkodás és ipari automatizálási megoldások területén vezető multinacionális vállalat az Európai Bizottság májusban közzétett REPowerEU tervéhez kapcsolódva tette közzé a listát. Egyben üdvözölte az EU kezdeményezését, bízva abban, hogy az uniós célkitűzések már 2027 előtt elérhetők, a többi között az épületek és az ipar energiahatékonyságának növelésével.

2022. június 28. 15:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az ESET új, hálózati szintű megoldást kínál a távközlési és internetszolgáltatók számára

2022. június 23. 11:24

A raktár nélküli webshopoké a jövő

2022. június 19. 13:24

Átadták az Országos Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny díjait

2022. június 13. 17:27

A háborúhoz köthető kibertámadásokat elemzi az ESET

2022. június 2. 20:15