Új vezérigazgató az Invitel Rt. élén

forrás Prim Online, 2004. június 1. 14:33
Az Invitel Távközlési Szolgáltató Rt. vezérigazgatójává 2004. június 2-tól Martin Lea urat nevezte ki a cég igazgatósága. Az értékesítési és marketing hátterű új vezető az elmúlt 12 évben támogatási, távközlési és hálózat-integrációs szolgáltatásokat nyújtó vállalatok élén dolgozott. Nemzetközi vezetői tapasztalatait Amerikában, Európában és Ázsiában szerezte.
A közelmúltban Lea úr az Intertek Group Plc elnökhelyettese és egyben a vállalat ETL-SEMKO divíziójának vezérigazgatója volt. Ez utóbbi termék-teszteléssel és -vizsgálattal foglalkozik Ázsiában, Észak- és Dél-Amerikában, valamint Európában.

Ezt megelőzően Martin Lea a Racal Telecom, az Egyesült Királyság egyik országos távközlési és magán-hálózati szolgáltatásokat nyújtó vállalatának igazgatójaként dolgozott. Ebben a pozícióban a feladata egy új stratégia megvalósítása volt, amelynek eredményeként a cég gyors növekedésnek indult és végül a Global Crossing (Egyesült Államok, globális hálózat-üzemeltető) része lett 2000-ben. Lea urat ezt követően a Global Crossing nagy-britanniai tevékenységeinek vezetőjévé nevezték ki. A Racal Telecom előtt a Racal vállalat adatátviteli termékeivel, hálózat-integrációs és szakmai szolgáltatásaival foglalkozó üzletágának európai, közép-keleti és afrikai tevékenységeit irányította.

Kinevezésével kapcsolatban Martin Lea a következőket nyilatkozta: ’Nagyon örülök, hogy egy ilyen izgalmas időszakban, az ország uniós csatlakozását követően kapcsolódhatok be az Invitel munkájába és költözhetek Magyarországra. Az Invitel dolgozói és infrastruktúrája igen komoly értéket képviselnek. Biztos vagyok benne, hogy új szolgáltatások kialakításával, az ügyfelek tökéletes kiszolgálására történő elkötelezettséggel és a fejlődési lehetőségek állandó keresésére összpontosító vállalati kultúrával jelentős sikerek előtt állunk.’

Az Invitel Rt. igazgatóságának elnöke változatlanul Ian McKenzie, aki az elmúlt öt hónapban az Invitel Rt. vezérigazgatói tisztségét is betöltötte.
Kulcsszavak: +céginfo CIO Invitel

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

2021. október 15. 18:12

Google: környezetbarát keresési funkciók érkeztek

2021. október 7. 17:13

Radikális változások jönnek a Google keresésben: itt a MUM!

2021. szeptember 30. 19:07

Megújul a Vodafone vezetékes internet és TV portfoliója

2021. szeptember 29. 11:20