Közéleti hírekkel is gyarapszik a megújult FigyelőNet

forrás Prim Online, 2004. június 2. 20:12
Megújult a FigyelőNet, az üzleti élet egyik vezető portálja. Az átalakulás jegyében a site az üzleti hírek mellett ezután aktuális közéleti hírekkel is ellátja látogatóit. A napközben folyamatosan frissülő hírek mellett a portál új rovatokat és szolgáltatásokat is indít.
A megújult FigyelőNet elsősorban az üzletemberek és az üzleti élet iránt érdeklődők fontos napi hírforrásává szeretne válni, mely elsősorban a legaktuálisabb üzleti illetve közéleti hírekről tájékoztatja a látogatókat.

Bálint Viktor, a FigyelőNet főszerkesztője elmondta: "A megújult portál elsősorban az üzletembereket szólítja meg, akiket tájékoztatni szeretnénk a legfrissebb üzleti illetve közéleti hírekről, valamint minden, őket érdeklő aktualitásról, legyen az kultúra, életmód, tudomány, technológia, vagy akár sport. A portál természetesen ezután is megőrzi eddigi hangnemét, csak az aktualitás kerül jobban a középpontba. Hiteles, lényeges híreket, információkat fogunk ezután is közvetíteni."

A friss hírek mellett a site új rovatokat illetve szolgáltatásokat is indít. Most indult a portál Utazás rovata, ahol a hasznos utazási tippek mellett képgaléria, országonkénti háttér-információk és praktikus kereső szolgáltatások is segítik az üzletemberek utazási döntéseit.

A nyár vezető sport eseményeinek pontos nyomon követésére a FigyelőNet külön rovatokat indít, így lesz majd saját rovata a Labdarúgó Európa Bajnokságnak, illetve az athéni Nyári Olimpiának.

A Medián Webaudit mérései alapján a FigyelőNet heti olvasottsága mára már elérte nyomtatott társa, a Figyelő hetilap olvasottságát. Az ebben az időszakban általánosan jellemző internetezés-csökkenés ellenére a FigyelőNet a május második felében végbement megújulása óta meg tudta őrizni napi átlagos 20000-es egyedi látogatói (unique user) számát, vagyis a látogatók kedvezően fogadták az új tartalmat.

A portálon a megújulást követően is megtalálhatók a jól bevált, népszerű szolgáltatások, adatbázisok, mint például az Adatbánya, a Hírforrás, a Cégmonitor, a Figyelő Trend, vagy a magyar interneten egyedülálló, ingyenes nyelvoktatást kínáló Nyelvlabor.

Internet-szolgáltatás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megérkezett a Vodafone Home egyéni igényekre szabható portfóliója

Teljesen megújult otthoni vezetékes portfóliót kínál ügyfeleinek a Vodafone augusztustól. A Vodafone Home a szolgáltató első, már konvergens szolgáltatóként kialakított ajánlatai lehetővé teszik, hogy az ügyfelek minden eddiginél jobban saját igényeikre szabhassák csomagjaikat. A megújult szolgáltatáscsomagok fókuszában a tévés kínálat újragondolása áll, de az ország több területén, akár 1000 Mbps letöltési sebességű vezetékes internetet is elérhetővé tesz ügyfelei számára.

2020. augusztus 6. 10:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új energiacímkék jönnek a háztartási gépekre

2020. augusztus 4. 16:36

Online sportfogadás Magyarországon

2020. július 23. 20:39

Harmadával nőttek a kibertámadások a koronavírus miatt

2020. július 16. 09:36

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

2020. július 3. 18:53
online sportfogadás