Saját tervezésű Nike-termékek az interneten

forrás Prim Online, 2004. július 14. 22:43
A Nike Magyarországon és Csehországban is bevezeti azt a honlapot, amelyen számos terméket lehet egyedileg megtervezni és on-line megrendelni.
Ebben a hónapban mutatja be a Nike Magyarországon és Csehországban azt a NIKE-iD honlapot, amelyen számos terméket lehet tetszés szerint egyedileg kialakítani, amelyek aztán on-line meg is rendelhetők. Futócipőt, a legújabb futballcipőt, táskákat, kosárlabdacipőt vagy akár edzőcipőt is lehet tervezni, a saját ízlésnek és a végzett sportnak megfelelően. Most első alkalommal immár órákat is lehet egyedileg készíteni. A honlapon egyszerűen megadhatjuk a kiválasztott tulajdonságokat, így lépésről lépésre alkotható meg az egyedi, saját tervezésű Nike termék.

A Nike először 1999-ben az Egyesült Államokban mutatta be NIKE-iD honlapját, amely Európában 2001 augusztusa óta látogatható. Azóta egyre több európai országban vált elérhetővé a szolgáltatás - immár Magyarországon és Csehországban is. Ezzel Európában már összesen 18 országban, 5 különböző nyelven lehet elérni a NIKE-iD honlapot.

A magyar látogatók és Nike rajongók számos termék közül választhatják ki azt, amelyet saját ízlésüknek megfelelően alkothatnak meg. Számos futócipő, futballcipő - többek között a legújabb Air Zoom Total 90III - kosárlabdacipő és edzőcipő tervezhető meg egyedileg. Legutóbb táskákkal és órákkal bővült a kínálat, hogy még izgalmasabb legyen az on-line szolgáltatás. A honlapra érkezve lépésről lépésre adhatók meg azok a jellemzők, amelyekkel elkészíthetjük saját, egyedi Nike termékünket.

A különleges, egyedi termékeket Európa-szerte 5 héten belül kiszállítják.
Kulcsszavak: website sport

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Közel az idő, amikor már nem lesz kormány

2018. február 20. 13:25

Gyorsuló vágykeltők – Minden út a fogyasztáshoz vezet!

2018. február 8. 10:28

Stratégiai program indul a blokklánc és fintech fejlesztések ösztönzésére

2018. január 26. 15:12

E-kereskedelmi Körkép 2017

2017. december 28. 09:48
cloudappsportal.com