Zongoratanulás online

Zsadányi Pál, 2004. július 25. 12:00
Egy kis nyári hasznos szórakozás: tanuljunk zongorázni, angolul. A nyelvere vonatkozó megjegyzés nem véletlen. A magyar zenei szakkifejezésekhez szokott olvasókat ugyanis nagy valószínűséggel jelentős meglepetések érik. A zene nem is olyan nemzetközi? Mindenesetre hasonló magyar kezdeményezésnek se híre, se hamva.
A tizennégy menüpontos főoldal ugyancsak alapos munkát jelez. A webhely gazdája azt ígéri, hogy légy akár kezdő vagy profi, egyaránt hasznos dolgokat találsz nála. És rengeteg érhető el ingyenesen (minden bolondítás nélkül!). Olyan alapleckék, mint a hangjegyek, skálák, akkordok, tippek és trükkök, lekottázás stb. Információk a zongora-, illetve a zeneirodalom nagyjairól (Piano Players): jazz, klasszikusok, modernek. Sajnos csak kevés még az igazi link. Be lehet segíteni a webhely tulajdonosának. Liszt Ferencet például ugyancsak hiányolhatjuk (részletek az ő kategóriájában csak Rahmaninovról vannak). A besegítésnek, sajnos, van egy komoly akadálya. A weboldal tulajdonosa nem fedi fel magát. Viszont a Piano Riffs or Licks menü oldalának az alján van egy üzenetküldési lehetőség.

Talán a magyar tartalomfejlesztők közül valaki odafigyelhetne erre a fantasztikus zenei arzenálra. Vagy nem érdek, hogy ingyen tanulhassunk zongorázni a netről, magyarul is?
Kulcsszavak: website zene

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Életet menthet az ÉletMentő applikáció

2020. január 23. 14:20

Így válthatja le személyi igazolványunkat, útlevelünket egy okostelefon

2020. január 16. 14:39

Újra fesztiváloznak a marketingesek

2020. január 9. 08:01

Digitális biztonsági trendek 2020-ban a Sophos szerint

2020. január 3. 11:44
online sportfogadás