Zongoratanulás online

Zsadányi Pál, 2004. július 25. 12:00
Egy kis nyári hasznos szórakozás: tanuljunk zongorázni, angolul. A nyelvere vonatkozó megjegyzés nem véletlen. A magyar zenei szakkifejezésekhez szokott olvasókat ugyanis nagy valószínűséggel jelentős meglepetések érik. A zene nem is olyan nemzetközi? Mindenesetre hasonló magyar kezdeményezésnek se híre, se hamva.
A tizennégy menüpontos főoldal ugyancsak alapos munkát jelez. A webhely gazdája azt ígéri, hogy légy akár kezdő vagy profi, egyaránt hasznos dolgokat találsz nála. És rengeteg érhető el ingyenesen (minden bolondítás nélkül!). Olyan alapleckék, mint a hangjegyek, skálák, akkordok, tippek és trükkök, lekottázás stb. Információk a zongora-, illetve a zeneirodalom nagyjairól (Piano Players): jazz, klasszikusok, modernek. Sajnos csak kevés még az igazi link. Be lehet segíteni a webhely tulajdonosának. Liszt Ferencet például ugyancsak hiányolhatjuk (részletek az ő kategóriájában csak Rahmaninovról vannak). A besegítésnek, sajnos, van egy komoly akadálya. A weboldal tulajdonosa nem fedi fel magát. Viszont a Piano Riffs or Licks menü oldalának az alján van egy üzenetküldési lehetőség.

Talán a magyar tartalomfejlesztők közül valaki odafigyelhetne erre a fantasztikus zenei arzenálra. Vagy nem érdek, hogy ingyen tanulhassunk zongorázni a netről, magyarul is?
Kulcsszavak: website zene

Internet-szolgáltatás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megérkezett a Vodafone Home egyéni igényekre szabható portfóliója

Teljesen megújult otthoni vezetékes portfóliót kínál ügyfeleinek a Vodafone augusztustól. A Vodafone Home a szolgáltató első, már konvergens szolgáltatóként kialakított ajánlatai lehetővé teszik, hogy az ügyfelek minden eddiginél jobban saját igényeikre szabhassák csomagjaikat. A megújult szolgáltatáscsomagok fókuszában a tévés kínálat újragondolása áll, de az ország több területén, akár 1000 Mbps letöltési sebességű vezetékes internetet is elérhetővé tesz ügyfelei számára.

2020. augusztus 6. 10:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új energiacímkék jönnek a háztartási gépekre

2020. augusztus 4. 16:36

Online sportfogadás Magyarországon

2020. július 23. 20:39

Harmadával nőttek a kibertámadások a koronavírus miatt

2020. július 16. 09:36

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

2020. július 3. 18:53
online sportfogadás