Az Epson a photokina 2004 kiállításon

forrás Prim Online, 2004. szeptember 20. 17:40
A photokina nevű kiállításon az Epson standján testközelben találkozhatnak a látogatók a képalkotáshoz szükséges új termékekkel és megoldásokkal.
Az Epson együttműködési partnerei között szinte valamennyi digitáliskamera-gyártó, valamint számos, kamerával egybeépített mobiltelefont gyártó megtalálható. A látogatók tanulmányozhatják majd ezeknek a partnereknek a termékeit, valamit azt, hogy ezek miként működnek együtt az Epson nyomtatóival oly módon, hogy a helyszínen képeket készíthetnek, majd ezeket rögtön ki is nyomtathatják. Ezeknek a partnereknek az Epson standján kiállított termékei olyan digitáliskamera-gyártóktól származnak, mint például a Sony, a Pentax, a Nikon, a Panasonic, a Leica és a Fuji, vagy a kamerás mobiltelefonok gyártóitól, mint például a Nokia, a Sony Ericsson és a Siemens.

A digitális kép körül csoportosuló termékek

Az Epson a digitális képkészítésben részt vevő termékei teljes palettáját bemutatja. A látogatók a fényképek, filmek és diák szkennelését az Epson technológiájának alkalmazásával éppúgy átélhetik, mint a CD-k és fényképek nyomtatását az Epson többfunkciós készülékeivel, fényképnyomtatóival és az Epson PictureMate nevű készülékével, amely számítógép közbeiktatása nélkül is lehetővé teszi fényképek nyomtatását. Első ízben mutatkozik be az Epson P-2000-es hordozható médialejátszója, amely elnevezés mögött az Epson PhotoFine technológiáján alapuló multimédiás készülék rejlik, és a hordozható digitális fényképnézegetőt egyesíti a film-, zene- és adattárolásra is alkalmas készülékkel.

Epson ProFoto: megoldások profiktól profiknak


A kiállítás ProFoto részében az Epson a vállalatok számára kínált megoldásokkal és a digitális képalkotásban részt vevő, csúcskategóriás termékekkel ismerteti meg a közönséget. A látogatóknak lehetőségük nyílik, hogy kipróbálhassák például a világ első mérőkereső kameráját, az Epson R-D1-es modellt. Bemutatkozik még az Epson F-3200 filmszkenner, amely első ízben a vásáron jelenik meg a nyilvánosság előtt, valamint az Epson Stylus Photo R800-as modellje, amely A4-es méretben nyomtat fényképeket, UltraChrome Hi-Gloss tintával működik.

Élő fotóstúdió Hans Van Ommerennel

Az Epson standján belül a professzionális nyomtatás és grafika területe két fotóstúdiót foglal magában. A professzionális portréfényképészet stúdiójában olyan ismert profi fényképészek dolgoznak majd, mint Trix Hildebrand, Hen van Kooten és Friedrun Reinhold, akik többek között a portrékészítés rejtelmeibe avatják be az érdeklődőket. A kereskedelmi célú felvételeknek szentelt High-End-Fine Art stúdióban a neves holland fényképész, Hans van Ommeren gondoskodik arról, hogy a látogatók személyesen élhessék át a kereskedelmi célú digitális munkafolyamatok legfontosabb lépéseit. A fényképészeknek szánt színkezelési munkafolyamatot, a professzionális szkennelést, az albumok összeállítását és a „Scan-to-Print” megoldásokat ugyancsak szemléletesen mutatják majd be a fotóstúdiókban.

A központi galériában az Epson R-D1 képei kerülnek kiállításra.
Kulcsszavak: kiállítás Epson

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Xerox bemutatta kisvállalkozásoknak szánt új kompakt nyomtatócsaládját

A Xerox egy új, három eszközből álló, költséghatékony nyomtatócsaládot mutatott be, amelyek célja a kisebb irodák mobilitásának a segítése anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötni a képminőség, a biztonság vagy a felhasználói élmény tekintetében. A Xerox B210, B205 és B215 multifunkcionális nyomtatók nagy sebességű, vezeték nélküli kapcsolatot biztosítanak, lehetővé téve a felhasználóknak hogy bármikor bárhonnan nyomtathassanak.

2019. augusztus 26. 16:53

Az MMD lerántja a leplet a vadonatúj Philips E1 monitorsorozatról

Az MMD, vezető képernyő specialista és a Philips monitors márka licencpartnere bejelenti a Philips E1 sorozat megjelenését. Ez a kívül- belül lenyűgöző monitorcsalád egyesíti az elegáns dizájnt és az innovatív funkciókat, amelyek által a termékek a munka és a szórakozás területén egyaránt kivételes felhasználói élményt nyújtanak. 

2019. augusztus 5. 11:48

Bemutatkozott az LG új UltraFine 5K monitora Apple termékekhez

Az LG Electronics (LG) bemutatta új, 27 hüvelykes UltraFine 5K kijelzőjét (27MD5KL modell), amely a gyártó 24 hüvelykes UltraFine 4K monitorához (24MD4KL modell) hasonlóan olyan felsőkategóriás eszköz, amelyet kifejezetten a legújabb Apple termékekhez terveztek.

2019. augusztus 5. 10:50

A Xerox továbbfejleszti tintasugaras technológiáját új nyomdagépével

A Xerox bemutatta a Xerox Baltoro HF Inkjet Press tintasugaras, vágott lapos nyomdagépet, amely lehetővé teszi a nagy mennyiségű tranzakciós nyomtatást, a kiváló minőségű DM levelek és katalógusok készítését egyetlen nyomdagépen, tökéletes képminőséggel és termelékenységgel.

2019. július 30. 15:40

Nagy sebességű fekete-fehér multifunkciós nyomtató az Epsontól

Az Epson legújabb A3-as üzleti tintasugaras készüléke kiváló minőségű és nagy mennyiségű nyomtatásra képes akár 100 lap/perc sebesség mellett, így kiváló választás például logisztikai célokra.

2019. július 14. 11:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás