Elindult a Jegyvilág.hu

forrás Prim Online, 2004. szeptember 22. 19:28
Útjára indult a Jegyvilág.hu, az első, kifejezetten színházjegyeket forgalmazó weboldal. Újdonság, hogy a kiválasztott jegyek nem csak személyesen, hanem házhozszállítással vagy postai utánvéttel is megrendelhetők.
A portál március közepén indult tesztüzemben, az üzemeltetők az elmúlt közel fél évben éles helyzetben tesztelték a portál működését és a különféle szolgáltatásokat. A szeptemberi színházi évad kezdetével az internetes jegyiroda már teljes gőzzel üzemel.

"Az általunk nyújtott szolgáltatás jelen formájában teljesen új a magyar piacon. Más jegyirodákkal szemben a Jegyvilág a jegyeket akár házhoz is szállítja, ezzel a vevőknek ki sem kell mozdulniuk ahhoz, hogy színházjegyet vásároljanak" - mondta Peer Ákos, a Jegyvilág vezetője.

A Jegyvilág.hu-n jelenleg szinte az összes budapesti színház kínálata megtalálható. Az üzemeltetők tervei szerint az ősz folyamán folyamatosan bővülni fog a kínálat, a színházjegyek mellett koncertjegyeket is vásárolhatnak majd a látogatók. A honlapon minden előadáshoz megtalálható a szereposztás, a darab tartalma, valamint az előadás fotói. A színházakhoz kapcsolódva pedig nézőtéri alaprajz és térkép segíti az eligazodást. A jegyek mellett színházi és kulturális hírek, kritikák és a színházi élettel kapcsolatos írások is megtalálhatóak az oldalon.

A Jegyvilág az iskolák és a cégek igényeit is szeretné kielégíteni, így lehetőség van csoportos jegyvásárlásra, továbbá vállalati rendezvények megszervezésére budapesti színházakban. A jegyiroda munkatársai segítenek az előadás kiválasztásában, a jegyek beszerzésében és a catering megszervezésében is.
Kulcsszavak: művészet kultúra

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09