Intel: értékesítésicsatorna-konferenciák ősszel az EMEA térségben

Kovács Attila, 2004. október 8. 19:59
Az Intel ma bejelentette, hogy 2004-es őszi, viszonteladók és rendszerintegrátorok számára szervezett "channel" konferenciái október és december között kerülnek megrendezésre az EMEA régióban.
Az Intel legutóbbi szerver- és asztali termékbejelentései fényében ezek a konferenciák elsősorban tréningekkel, hálózati ülésekkel és külső gyártók bemutatóival segítik a résztvevőket az új üzleti és felhasználói megoldások sikeres bevezetése érdekében. A 129 eseményen hozzávetőlegesen 11 ezer tag megjelenésére számítanak.

Az idei év konferenciáinak középponti témája az Intel Premier Providerek és az Intel Product Integratorok számára bemutatni, hogyan aknázhatnák ki maximálisan azt a növekedési lehetőséget, amelyet az Intel legújabb szerver- és asztali platformbejelentései kínálnak. Emellett az Intel azt is bemutatja, hogy a viszonteladók és rendszerintegrátorok miként használhatják ki az új termékek, tréningek és marketingprogramok nyújtotta lehetőségek általi előnyöket. A résztvevőknek lehetőségük nyílik találkozni mind a helyi, mind a világszinten tevékenykedő Intel-képviselőkkel, hogy fontos információkhoz jussanak a gazdasági környezet nagyobb változásairól, a fejlődő országok felhasználóinak az igényeiről, a legújabb felhasználási módokról és a legmodernebb technológiákról. Emellett különböző szemináriumokra is sor kerül, elsősorban az Intel kulcsfontosságú termékterületein, többek között a mobilitás, mint profitábilis fejlődési gépezet, a szerveres ökoszisztéma és a számítástechnikai technológiák új felhasználási modelljei témakörökben.
Kulcsszavak: konferencia Intel

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Okoskarkötővel a finom eleganciáért

Ha egy eszköz neve elé odatesszük, hogy “okos”, rögtön mindenki azt hiszi, hogy egy apró kütyüről van szó, amibe rengeteg hasznos, vagy annak ítélt funkciót sűrítettek bele. 

2022. november 15. 09:24

A legnépszerűbb szoftverek kreatív munkához

Ha olyan szoftvert keresünk, amellyel a kreatív munkát végző szakemberek csodálatos dolgokat hozhatnak egyszerűen létre, bizony nem kell sokáig kutakodnunk. Számos nagyszerű szoftver közül válogathatunk a világháló széles palettáján!

2022. augusztus 11. 11:42

Propaganda elleni védőoltás: Utazás!

Amerikai tudósítónk, Horváth László, olyan szemmel látogatta meg az év egyik legnagyobb turisztikai rendezvényét, az IPW Orlando 2022-öt, hogy közben szemügyre vette, mely fejlesztések könnyítik meg az ideérkezők utazását, és elfilozófált annak kapcsán, hogy miért érdemes útra kelni, és akár egy konferencia-részvételt is összekötni az adott hely felfedezésével, az ország - Amerika - felfedezésével.

2022. augusztus 8. 23:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48