A T-Mobile-előfizetők az NTT DoCoMo hálózatán is telefonálhatnak

forrás Prim Online, 2004. október 12. 17:05
A T-Mobile Magyarország előfizetéses ügyfelei SIM-kártyájukkal és megfelelő készülékkel a jövőben Japán legnagyobb mobilszolgáltatója, az NTT DoCoMo WCDMA hálózatán is telefonálhatnak.
A SIM-roaming segítségével a hazai mobilcég előfizetői a japán szolgáltatónál vagy repülőtéren bérelt WCDMA készülékekbe helyezett SIM-kártyájukkal saját hívószámukon elérhetők maradnak és kezdeményezhetnek hívásokat. A beszélgetések mellett a megszokott rövid szöveges üzenetek küldésére és fogadására is lehetőség nyílik és a számlát később forintban, Magyarországon fizethetik ki. A GSM és a WCDMA rendszerek közötti átjárhatósággal a két társaság ügyfelei ezentúl egyszerűbben mobilozhatnak, nem szükséges helyben új SIM-kártyát vásárolniuk.

Az NTT DoCoMo közel 50 millió előfizetővel a világ egyik meghatározó mobilcége, ügyfelei számára 2. és 3. harmadik generációs szolgáltatásokat egyaránt nyújt. Utóbbi területen az NTT DoCoMo meghatározó és úttörő szerepet játszik, hiszen legkorszerűbbnek számító harmadik generációs hálózatát ma már közel 6 millióan használják.

A T-Mobile Magyarországnak jelenleg 141 ország 310 szolgáltatójával van roaming együttműködése és előfizetéses ügyfelei a GPRS/MMS szolgáltatásokat a hazai mobilcégek közül a legtöbb, összesen 65 külföldi partnerhálózaton vehetik igénybe.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jól szerepeltek a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiáján

2022. szeptember 26. 18:20

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2022. szeptember 21. 13:46

Hatalmas siker a tudományos Európa Bajnokságon

2022. szeptember 19. 18:00

’Az Év Honlapja’ pályázat 21. alkalommal keresi a legjobb honlapokat, applikációkat és digitális megoldásokat

2022. szeptember 7. 11:38