23"-es WiFi-képes Philips LCD TV

Milkovits Gábor, 2004. október 14. 20:00
A Philips bemutatta legújabb, 23"-es képátmérőjű Streamium LCD tévéjét, amely WiFi vezeték nélküli szélessávú kapcsolaton keresztül képes a PC-n tárolt vagy online audiovizuális tartalmak, illetve játékprogramok megjelenítésére.
A fenti funkciókat a Philips Streamium technológiája teszi lehetővé, amely a számítógépes WLAN kapcsolaton kívül a közvetlen internetes hozzáférést is támogatja - ebben az esetben a Yahoo mozgóképes, fotós és videojáték-alkalmazásait, illetve számtalan online zenei szolgáltatást vehetnek igénybe a felhasználók. Az LCD TV ezen kívül beépített FM rádió tunerrel is rendelkezik. A Futureproof megoldással rendszeresen frissíthető a készülék Philips Media Manager szoftvere, az Active Control Plus alkalmazás pedig minden esetben automatikusan kiválasztja az adott médiumhoz optimalizált képbeállítást. A távirányító "Instant Info" gombjának megnyomásával a felhasználó hasznos háttérinformációkhoz juthat az éppen megjelenített tartalomról.

Az új Philips LCD TV 6 európai országban, Hollandiában, Belgiumban, Németországban, Svédországban, Olaszországban és Spanyolországban a Philips Stremium honlapja szerint már kapható.
Kulcsszavak: LCD Wi-Fi televízió Philips

Karrierváltás: 600 ezerhez közelít a junior informatikusok átlagbére

A recesszió ellenére is keresettek a hazai munkaerőpiacon az informatikusok: egy jellemzően 5-6 hónapos képzés után egy éven belül átlagosan havi bruttó 596 ezer forintot vihetnek haza azok, akik a karrierváltás mellett döntenek. 

2023. október 1. 10:17

A KPMG és a Microsoft globális ESG Akadémiát indított

A „KPMG ESG Akadémia” a KPMG, a Microsoft és számos elismert egyetem együttműködésében indult el. Célja, hogy elérhetővé tegye a naprakész és nélkülözhetetlen ESG-tudást, támogassa és képezze az üzleti élet szereplőit a legváltozatosabb fenntarthatósági témákban.

2023. szeptember 30. 16:52

Mesterséges intelligenciával harcol a Binance a tiltott piacbefolyásolás ellen

Nagy mennyiségű adat elemzésére alkalmas, mesterséges intelligenciát alkalmazó szoftvert használ a Binance a tiltott piacbefolyásolás azonosítására a kriptoszektorban. A világ legnagyobb kriptotőzsdéje más cégekkel és a hatóságokkal is együttműködik annak érdekében, hogy a gyanús szereplőket ne csak a saját platformjáról, hanem a teljes piacról el lehessen távolítani. Ugyanakkor a befektetőknek is érdemes odafigyelniük azokra a jelekre, amelyek az árakat manipuláló tevékenységekre utalnak.

2023. szeptember 30. 13:24

Mostantól a Liberty irodaházban működik az eMAG hazai központja

2023 nyarának végén az eMAG Magyarország új székházba, a Wing Zrt. által fejlesztett Liberty irodaház déli szárnyába költözött a Könyves Kálmán körúton. A legnagyobb magyar e-kereskedő*  a 40 ezer négyzetméter alapterületű irodaház harmadik és negyedik emeletét, mintegy 3800 négyzetméternyi irodaterületet bérel. Ide tette át székhelyét a cégcsoport két másik brandje, a Sameday futárszolgálat és a felújított okostelefonok piactereként működő Rejoy.hu is.

2023. szeptember 30. 11:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38