AXAPTA-bevezetés a Musashinál

forrás Prim Online, 2004. október 21. 16:30
Az XAPT Hungary Kft. és a Musashi Hungary Kft. aláírták a szerződést, amelynek értelmében az autóalkatrészeket gyártó japán cég az AXAPTA integrált vállalatirányítási rendszert vezeti be Ercsi melletti gyárában.
Az AXAPTA nyerte az évekkel ezelőtt zöldmezős beruházással indult, autóalkatrészek gyártásával foglalkozó japán tulajdonú Musashi Hungary Kft. által meghirdetett integrált vállaltirányítási megoldás szállítására szóló versenyt. A rendszer előnye a Musashi számára az, hogy a jelenlegi igények lefedésére költséghatékony megoldás, ugyanakkor a cég növekedésével rugalmasan bővíthető és testre szabható. Az AXAPTA bevezetésével párhuzamosan elkezdődött a - szintén az XAPT által forgalmazott - MAXIMO karbantartás-irányítási és eszközmenedzsment szoftver bevezetése is. A Musashi célja az új megoldások kialakításával és integrálásával, hogy hatékonyabbá és átláthatóbbá tegye a stabilan növekvő cég pénzügyi, termelési és karbantartási folyamatait.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Kiderült, hogy állnak a magyarok a robotokhoz

Idén is kitárta kapuit a HVG Állásbörze, ahol több mint száz munkaadóval személyesen és hibrid formában is találkozhattak azok az álláskeresők, akik ellátogattak április 17-19-e között a Papp László Budapest Sportarénába. Mindenki kedvence, a Bastion Group robotkutyája is jelen volt az eseményen, ahol hatalmas volt az érdeklődés a robotika iránt.

2024. április 25. 09:56

Innováció a légi szállítmányozásban

A DSV egy hazánkban innovációnak számító, korábban még sosem alkalmazott átvilágítási szolgáltatás elindításával új export légiszállítási lehetőségeknek nyit kaput. A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér közvetlen közelében található raktárukban már 2-8 Celsius-fokos környezetben is átvilágítási szolgáltatás nyújtására lesznek a továbbiakban képesek, ezzel pedig fellendítik a BUD Airport gyógyszerexport tevékenységét. A fejlesztés egy gyógyszeripari üzleti esemény keretein belül debütált 2024. április 23-án, Vecsésen.

2024. április 24. 19:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50