Új, vezeték nélküli switch a 3Comtól

forrás Prim Online, 2004. október 28. 18:10
A 3Com bemutatta vállalati felhasználók számára készült új, vezeték nélküli switch megoldásait.
A vezeték nélküli és vezetékes hálózatok összekapcsolására szánt termék lehetővé teszi a vállalati felhasználók számára a legjobb vezeték nélküli rendszer alkalmazását. A 3Com teljes körű vállalati megoldást kínál, amelybe beletartoznak a nagyvállalati vezeték nélküli kontroller, mobilitás rendszerű szoftverek, mobilitás menedzsment szoftverek és új hozzáférési pontok (APs).

A 3Com legújabb, vezeték nélküli switchei kitűnő megoldást kínálnak a vállalati vezeték nélküli termékek piacán, az összes olyan problémára, amellyel egy IT menedzser szembesülhet a vezeték nélküli és vezetékes hálózatok telepítése során. Ezek a termékek egyesítik magukban a magasabb szintű vezeték nélküli biztonságot és mobilitást, a komplex LAN környezet egyszerűsített, központosított vezérlését, a magasabb szintű hálózati elérhetőséget, gyorsabb roamingot, a széles körű használhatóságot és a hálózati bővítéshez kapcsolódó rugalmas beruházási lehetőségeket. A "pay as you grow" elnevezésű egyedi ajánlat lehetőséget nyújt a növekedéssel párhuzamos fizetésre. Ezenfelül a 3Com vezeték nélküli switch termékei mindenfajta Layer2, vagy Layer3 hálózattal képesek együtt működni, ezzel biztosítva a más beszállítók által kínált termékekkel való kompatibilitást.

A 3Com új, vezeték nélküli switcheinek maximálisan kielégítik a bővíthető, nagy teljesítményű, központilag vezérelhető, vezeték nélküli hálózatok iránti növekvő vásárlói igényeket. A cég új rendszermegoldásai a tervezhetőséget, a vállalati integritást, a kezelhetőséget, biztonságot, a megfelelő vezeték nélküli rádiós (RF) lefedettség létrehozását, a mobilitást és jövőbeni bővítési lehetőségeket célozzák, így összhangban vannak a 3 alppillérre épülő vállalati elvvel: szabványosított termékek és szolgáltatások egyesítése, kompatibilitás, közérthetőség.

A 3Com szakértelmét és kiemelkedő szerepét a vezeték nélküli iparágban jól mutatja a fejlett titkosítási védelem (Advanced Encryption Security, AES) kifejlesztése is, amellyel a vállalat új választási lehetőségeket nyújt legfrissebb ügyfeleinek, korábbi ügyfeleit pedig segíti az új megoldások régiekbe való integrálásában.

Az új switch manager szoftver képes testre szabott, előre telepített állomástervek készítésére a rendszer alaprajza nyomán. Az IT menedzser így már egy központi asztali számítógépről is irányíthatja a vezeték nélküli switch alapú hálózatot. Az automatizált, központosított eszközök az üzemeltetési költségeket is csökkentik, például az upgrade-ek számának jelentős csökkentésével.

A több (akár több tucat) kapcsolódási pontot, komplex, fejlett biztonságú környezetet és jövőbeni vezeték nélküli hangátvitelt (VoWLAN) kereső ügyfelek egy teljes körű vállalati megoldáshoz jutnak, amely a 3Com end-to-end hálózati rendszereire épül. A vállalat olyan alternatívát nyújt, amely nélkülözi a más gyártók készülékeibe beépített, kizárólagosan a gyártó termékeivel együttműködést engedélyező zárat.

A 3Com hálózati menedzsment terén végzett legfrissebb fejlesztései hozzásegítik a vállalati felhasználókat a magasabb szintű hálózatirányításhoz. Mindezeken túl a vezeték nélküli switch utat nyit a vezeték nélküli LAN-on keresztüli hangátvitelhez is.
Kulcsszavak: 3Com

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05