CitroMail.hu: Ingyenes levelező szolgáltatás a Sanoma-tól

forrás Prim Online, 2004. november 2. 16:20
Ingyenes levelező rendszert indított a Sanoma CitroMail.hu néven (www.citromail.hu). Az alig két hete működő szolgáltatásra eddig már több mint harmincezren regisztráltak. A könnyen kezelhető, áttekinthető CitroMail.hu számos extra szolgáltatást kínál a levelezni vágyóknak. A lapkiadó a CitroMail.hu indításával minőségi alternatívát kíván nyújtani az ingyenes levelezők piacán.
A könnyen kezelhető, áttekinthető CitroMail.hu számos minőségi szolgáltatást kínál a levelezni vágyóknak. A regisztrált felhasználóknak a megszokottnál jóval nagyobb, 20 Mb-os tárhely áll rendelkezésére. A felhasználók ingyen használhatják a rendszer spam szűrőjét, de lehetőségük van CitroMail.hu fiókjuk elérésére levelezőprogram segítségével a website POP3 illetve IMAP beállításával. Ráadásul rengeteg felhasználónév áll az újonnan regisztrálók rendelkezésére.

A CitroMail.hu további fizetős szolgáltatásaival lehetőség van nagyobb tárhely megrendelésére, levél végi reklámok eltüntetésére, illetve arra, hogy a felhasználók SMS-ben értesítést kapjanak, ha e-mail-jük érkezett.
Kulcsszavak: onlineszolg SanomaWSOY

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38