A Visa új vezető kinevezését jelentette be

forrás Prim Online, 2004. november 15. 13:40
A Visa International bejelentette Gabriele Capelletti kinevezését, aki a Visa Europe kereskedelmi termékekért és szolgáltatásokért felelős ágazatának vezetői tisztét fogja betölteni. Feladatát képezi majd a Visa kereskedelmi fizetési megoldások fejlesztése és értékesítése, melyeket a régió tagbankjai és kereskedelmi ügyfelei igényeinek megfelelően alakítottak ki.
Capelletti kinevezése a Visa abbéli elhatározását tükrözi, hogy a kereskedelmi szektorban elért sikerekre építsen. A Visa ugyanis nemrégiben érte el az 5 millió kártyát kitevő 35 milliárd eurós vásárlásokat, aminek alapján 21 százalékos növekedést mutattak ki.

Gabriele a Visa három kereskedelmi kártyaprogramjáért felel majd. A Visa vállalati (Corporate), a Visa beszerzési (Purchasing) és a Visa üzleti (Business) programok a következő területekre fókuszálnak majd (az említés sorrendjében): a közép- és nagyvállalatok utazásra és szórakozásra szánt kiadásai, a közép- és nagyvállalatok beszerzési költségei, valamint a kisvállalatok kifizetési szükségletei. Feladatai közé tartozik még a nagysikerű Visa UK Kormányzati Vásárlási Kártyaprogram, amely mostanra 55 ezer GPC Visa kártya-felhasználóval, valamint körülbelül 5 millió fontnyi havi megtakarítással büszkélkedhet.

Az Olaszországból származó 48 éves Capelletti 1998. januárjában alelnökként csatlakozott a Visá-hoz és vezérigazgatóként a Visa milánói irodájához. Ottani feladatai közé tartozott a Visa olaszországi-, máltai- valamint dél-európai régiójának - Izrael, Görögország és Ciprus - üzleti fejlesztése. A Visa eladási mutatói ebben a régióban 2.5-szer nagyobbak, mint 1998-ban, és Olaszország a Visa kereskedelmi kártyák második legnagyobb európai piaca. Capeletti új pozícióját londoni irodájában tölti be.
Kulcsszavak: +céginfo Visa

Nemzetközi karrierépítés a MOL segítségével

Idén szeptemberben 113-an kezdhették el nemzetközi karrierjüket építeni a Upstream (17), a Downstream (53), az Innovatív Üzletágak és Szolgáltatások (30) valamint a Funkcionális szolgáltatások területein a MOL-csoport friss diplomások számára meghirdetett Growww programjában. A program teljes ideje alatt mentorok segítik a pályakezdőket a vállalati környezetbe való gyorsabb beilleszkedés és a hatékonyabb munkavégzés érdekében. Az indulás óta a Growww programnak köszönhetően 2300 tehetséges fiatal helyezkedett el a vállalatnál a világ minden tájáról, kiemelkedő, több mint 80 %-os megtartási aránnyal. 

2019. szeptember 19. 16:46

A HP a V4 Future Sports Festivalon mutatja be legújabb OMEN gaming eszközeit

 A HP az OMEN termékek széles kínálatát mutatja be szeptember 21-én és 22-én a V4 Future Sports Festivalon. A kilátogató játékosok megismerhetik az OMEN 15 és OMEN X 17 laptopokat, amelyek a Tempest hűtési technológiának köszönhetően kiemelkedő teljesítményre képesek és az új OMEN Desktop asztali gépet, amely minden elemében játékosoknak készült. A vállalat emellett olyan kiegészítőket mutat be, mint például az OMEN Photon vezeték nélküli egér, amely könnyedén személyre szabható és Proaktív Vezeték nélküli Technológiájával 0,2 ms-os válaszidőre képes. A HP ezek mellett bemutatja a játékosoknak OMEN kijelzőit is, köztük a 32 colos vagy 27 colos monitorait NVIDIA® G-SYNC® technológiával. 

2019. szeptember 19. 14:17

Építsd újra a világot LEGÓ-ból

A LEGO Csoport és Mark Ronson zenész útjára indították az Építsd Újra a Világot kampányt, amellyel céljuk, hogy a következő generációk kreativitását fejlesszék. 

2019. szeptember 19. 13:01

A tiszta energia, valamint a hálózati és digitális transzformáció a jövő kulcsa

Milyen kihívások elé állítja a magyar műszaki szakembereket az egyre növekvő energiaigény, az elosztott és időjárásfüggő megújuló energiatermelés? Milyen szakemberekre lesz szükség az új műszaki megoldások kivitelezéséhez és üzemeltetéséhez? Többek között ezek a gondolatok szolgáltak vitaalapul a Magyar Elektrotechnikai Egyesület (MEE) szervezésében megvalósuló 66. Vándorgyűlés, Konferencia és Kiállításon, melynek fő témája a jövő hálózatának infrastruktúrája volt.

2019. szeptember 19. 12:42

Óvatosan a mobilra letölthető alkalmazásokkal!

Az ESET átfogó áttekintést készített arról, hogyan alakult a mobilbiztonsági helyzete a 2019-es esztendő első félévében. Az elemzés tanulságai szerint az iOS operációs rendszerben észlelt sebezhetőségek és a platformot támadó rosszindulatú programok száma nőtt az előző időszakhoz képest, míg az Android esetében a bejelentett biztonsági rések száma ugyan csökkent, a kritikus hibák száma viszont emelkedett.

2019. szeptember 19. 11:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás