Újra gyárt PC-ket a Philips

Kiss Ádám Zoltán, 2004. november 25. 21:59
A holland székhelyű elektronikai óriás még a 90-es évek elején vonult ki a PC-gyártásból, most azonban minden hírverés nélkül bemutatott hat új modellt.
A Philips közölte, hogy szándékosan nem akart nagy port kavarni a visszatérés körül, mivel a gépek csupán hat országban, két északi államban, valamint Nagy-Britanniában, Olaszországban, Írországban és Spanyolországban lesznek elérhetőek. A cég vezetése szerint egyszerűen kihasználtak egy váratlanul felmerült taktikailag fontos lehetőséget. A Philips-Freeline néven futó modelleket úgy alakították ki, hogy azonnal könnyen összekapcsolhatóak legyenek a cég másik márkája, a Streamium termékeivel. Az annak idején a hatalmas veszteségek miatt meghátráló Philips most sem a PC-ktől várja a nyereséget, inkább egy digitális háztartás kialakításához szándékozik hátteret nyújtani. A PC-üzletágban továbbra is jellemző ugyanis, hogy a legnagyobb piaci szereplők kivételével igen csekély vagy szinte nem is létező a nyereségkulcs, mivel hatalmas a túlkínálat.
Kulcsszavak: monitor Philips

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az MMD bemutatja a Philips 276C8 monitort

Az MMD, a Philips monitors márka licencpartnere bejelenti az USB-C csatlakozóval rendelkező Philips Moda 276C8 LCD monitor piaci bevezetését. Ez a 27 hüvelykes Quad HD monitor minden olyan funkcióval rendelkezik, amelyre egy mai felhasználónak szüksége van ahhoz, hogy a számítógép előtt töltött minden percét élvezhesse. A stílusos káva nélküli esztétikától kezdve az USB-C csatlakoztathatóságon át a kiváló képminőségig, a Philips 276C8 a teljesítmény és a dizájn ideális elegyét kínálja.

2019. december 6. 13:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Kihirdették a 2019-es Az Év Honlapja pályázat díjazottait!

2019. december 3. 18:18

Megtartották Magyarország eddigi legnagyobb informatikai versenyét

2019. november 26. 11:05

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

2019. november 18. 14:23

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07
online sportfogadás