Megjelent a Zoom életmód- és fotómagazin első száma

OTS - Cégvonal, 2004. december 19. 18:24
A lap szerkesztői szerint a kéthavonta jelentkező magazin sajátos módon ötvözi az életstílust a fotográfiával. Ezen egyedülálló tartalmi kettősségével hiánypótló szerepet kíván betölteni a sajtópiacon. A fotózás piacát körbejárva - ételfotók, divatfotók, útifotók, aktfotók, kalandfotók, reklámfotók segítségével - betekintést nyújt nem csak a mindenkit érdeklő szakmai kulisszatitkokba, hanem ábrázolja világunk, életünk azon részeit is, amelyek minőségi fotóval bemutathatóak, érdekesek és lenyűgözőek.
A lap célcsoportjába tartoznak mindazok, akik nyitott szemmel járnak, vizuális alkatúak, és érdeklődnek az őket körülvevő környezet iránt. A célcsoport markáns részét képezik a fényképezőgép-tulajdonosok régi és új generációja, valamint mindenki, aki új képet szeretne alkotni a világról - akár fényképezőgéppel, akár a magazin oldalain keresztül.

Az innovatív tartalom mellett a ZOOM további erőssége a páratlan nyomdai minőség, valamint a látványos tördelés és design. A ZOOM első száma december 10-én jelent meg, 12 700 nyomott példányban, melyet a Kiadó 4000 fős DM címlistára terjeszti, a fennmaradó mennyiséget pedig a Lapker Rt. saját hálózatán belül értékesíti. Az első két nap alatt a magazin nagyon sikeres eladási eredményeket produkált: az eddigi store-checkek alapján a terjesztett példányszám 70 százalékát megvásárolták, valamint az előfizetők száma is rohamosan növekedett az árushelyeken történő megjelenés óta.

A dinamikus indulást még decemberben a ZOOM Extra követi, melyben a világ, Európa, és Magyarország természetfotó-pályázatainak legszebb alkotásai kaptak helyet, igen gazdag illusztrációval, kiállítás-kalauzzal, és portfóliókkal.

ZOOM sajtóközlemény

Kulcsszavak: újság média

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Programdömping a PLÁZSon

Július 19-20-21-én annyi program lesz a PLÁZSon, hogy nem is érdemes elhagyni a siófoki nagystrand homokos partját. Lesz Halott Pénz, Horváth Tamás, Rakonczai Imre koncert, az Arénában hajnalig tartó bulik, míg napközben az Eisberg - Just Clear Fitness Fesztivál vár mindenkit, aki szereti aktívan eltölteni a hétvégéit.

2019. július 18. 13:24

Védekezzünk a szúnyogok ellen

Az idei évben a hatalmas esők után érkező hirtelen erőteljes felmelegedés rendkívül kedvezően hatott a szúnyoglárvák fejlődésére. Esős időben nem lehet alkalmazni a településeken bevett szúnyoggyérítési módszereket. A szúnyoginvázió nem csak a vízparti településeket érinti, és sajnos nem csupán néhány kellemetlenül égő csípés a hozománya a szárnyas rovarnak.

2019. július 15. 13:50

Idén is várja az önkénteseket a Sziget

A Sziget fesztiválra idén is várják a lelkes önkéntesek jelentkezését, akik szeretnének egy világszínvonalú esemény kulisszái mögé látni, megismerni az ott folyó munkát és ezzel tapasztalatot szerezni.

2019. július 15. 12:16

Music FM a Lupán

Újra éled az idén év elején megszűnt Music Fm, ha nem is az éterben, de a rádió egykori DJ-i Budapest tengerpartjának legújabb helyszínén, a Takarék Beachen hétvégente pakolják majd a lemezeket. Július 12-én indul a sorozat.

2019. július 11. 11:40

Rekord látogatószám volt a Soundon

Rekord látogatószámmal zárt Európa legmenőbb vízparti fesztiválja. A Balaton Soundon 172 ezren voltak és a szombati napon ki kellett tenni a „megtelt” táblát is.

2019. július 10. 08:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Vodafone megkapta az engedélyt a UPC felvásárlására

2019. július 18. 17:06

A 4iG megvásárolja a T-Systems Magyarországot

2019. július 9. 11:43

A Bosch repülni tanítja az autókat

2019. június 21. 14:03

Több mint 1000 milliárd forintot költenek el Magyarországon az e-kiskereskedelemben

2019. június 4. 11:26
online sportfogadás