Visa: egymás után hetedszer a "világ vezető hitelkártyája"

forrás Prim Online, 2004. december 25. 10:04
Egymást követően immáron hetedik alkalommal ítélték oda a "Világ Vezető Hitelkártyája" díjat a Visának a World Travel Awards rangos díjkiosztó ünnepségén, amely elismerésben részesíti az utazás és idegenforgalom területén elért kiemelkedő eredményeket.
A díjat egy világméretű, utazási irodák és utazási ügynökök megkérdezésével készült online felmérés alapján ítélték a Visának. A cégek és szervezetek értékelésének szempontjai a disztribúciós kör nagysága, a kényelmi feltételek és a legkiemelkedőbb szolgáltatások voltak.

Az online szavazatokat a www.worldtravelawards.com honlapon keresztül adhatták le a felmérésben résztvevők az év folyamán. A felmérés több mint félmillió ügynöknek és nyolcvanezer utazási irodának jelentett lehetőséget arra, hogy elmondhassa, szerintük ki a legjobb az utazási iparban.

"A Visa azért kapta meg a szezonális utaztatás szakembereinek elismerését, mert folyamatosan partnerségi programokat kínál az utazási iparnak, valamint vezető helyen áll a világszintű kártyaelfogadásban és a kényelmi és biztonságos utazási feltételek nyújtásában. Emellett a Visa kínálja a legkedvezőbb valutaváltási opciót a nemzetközi utazások során" - mondta Graham Cooke, a World Travel Awards elnöke.

Az 1993-ban megalapított World Travel Awardsot tizenegyedik alkalommal osztották ki 2004. december 11-én a barbadosi Sherbourne Konferencia Központban. A díjat mindig utazással kapcsolatban álló cégek kapják regionális és globális szinten, a következő kategóriákban: légitársaságok, hotelek, strandok, sétahajózás, hitelkártyacégek, autókölcsönzők és
szállásfoglalási szolgáltatások.

A Visa Internationalt számos világ- és kereskedelmi cég stratégiai partnerként tartja számon, hiszen a Visa állandó és különleges viszonteladói, utazási és szórakozási (T&E) termékeket kínál kártyabirtokosai számára. Mivel a Visa kiterjedt kereskedelmi és marketing-partnerhálózatot tudhat magáénak, ráadásul világszerte széles körben elfogadói hálózattal rendelkezik, ezért a kiskereskedelmi, idegenforgalmi és szórakoztató iparban folyamatosan növeli népszerűségét.

A Visa új innovatív és interaktív oldala a "Visa Destinations", amely egyedülálló szolgáltatásokat biztosít kártyatulajdonosainak és különleges utazási, kereskedelmi és szórakozási lehetőségeket kínál világszerte. A www.visadestinations.com oldalon igazán könnyű eligazodni és rengeteg értékes ajánlatot és információt olvashatnak az odalátogatók. Az oldal több száz kereskedő ajánlatát tartalmazza, amely a magyar utasok is több
lehetőséget rejt a különböző akciók igénybevételére.

A 2004-es World Travel Awards-szal kapcsolatos további információk és a nyertesek teljes listája: www.WorldTravelAwards.com
Kulcsszavak: díj Visa

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

10 dolog, amit jobb észben tartani az online kaszinó és sportfogadó oldalakon

Az internet fejlődésével az online kaszinók látogatói az idejük nagy részét a számítógép vagy erre alkalmas okos eszközük képernyői előtt töltik el. Ők döntik el, hogy milyen játékkal, mikor, mennyi tétet feltéve játszanak, a lehetőségek tárháza végtelen. Ezzel együtt azonban nem árt odafigyelni néhány, akár a játékos saját maga által lefektetett alapszabályra, melyek bizonyos keretek közé terelik az online magatartást, természetesen a játékos javait szolgálva.  

2019. szeptember 16. 14:34

Budapesten is megtekinthető az életnagyságú LEGO Technic Bugatti Chiron

Az ikonikus sportautó 1:1 méretarányú, LEGO Technic elemekből épített élethű mását szeptember 16. és 22. között a Westend City Centerben tekintheti meg a magyar közönség. 

2019. szeptember 16. 14:07

Játékkal töltötték munkaidejüket a LEGO gyár dolgozói

Az idei a negyedik alkalom, hogy a LEGO Csoport megrendezte a Play Day nevű dolgozói eseményt, amely során a játékgyártó összes munkatársa világszerte egy feladatot kap: munkanapját töltse játékkal. Nyíregyházán szeptember 6-án mintegy 2700 fő vett részt a programon és adta át magát az önfeledt játék élményének. 

2019. szeptember 14. 09:41

Mosdókból műalkotások - társadalmi felelősségvállalás

Neves színészek, művészek - Agócs Írisz, Alföldi Róbert, Boros Betty, Bukta Imre, Debreczeny Zoltán, ef. Zámbó István, Kádár János Miklós, Szabó Győző, Szeltner Marcell, Szunyoghy Viktória, Timkó Bíbor és Wahorn András - vállalták, hogy vászon helyett mosdókon élik ki alkotókedvüket. A cél, hogy a sajátos műalkotások árverésre bocsátása után a befolyt pénzzel támogassák a Csodavár Űrbázis gyerekjátszótér felépülését.

2019. szeptember 14. 08:43

140 rászoruló gyerek iskolakezdési támogatása

Óriási sikerrel zárult a STRAND Fesztivál jótékonysági akciója. A szervező VOLT Produkció arra kérte a STRAND Fesztiválra érkező fellépőket – hazaiakat és külföldieket egyaránt – hogy dedikáljanak egy-egy aranyhalat, a szervezők pedig minden egyes aláírt aranyhal után egy-egy rászoruló gyerek iskolakezdését támogatják 10-10.000 forinttal az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül. A jótékonysági akció minden elképzelést felülmúlt, hiszen 1.400.000 forintot sikerült összegyűjteniük, amivel 140 rászoruló gyerek iskolakezdését tudták támogatni.

2019. szeptember 8. 09:52

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás