Aukciós portált indít a Sanoma Budapest

forrás Prim Online, 2005. január 6. 13:29
TeszVesz néven aukciós portált indít Magyarországon a Sanoma Budapest és a lengyel Payback Csoport vegyes vállalata január 10-én.
Sanoma Budapest megvásárolta a HIAA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 49%-át, amely a lengyel Payback csoport aukciós portáljának tesztverzióját, a tetrako.hu-t működteti hazánkban. Az akvizíciót követően a portál új külsővel és struktúrával TeszVesz.hu néven lesz elérhető január 10-től. A megújítási munkálatok már befejeződtek.

A Sanoma Budapest és a Payback által létrehozott vegyes vállalat célja, hogy szakmai tapasztalatuknak és know-how-juknak köszönhetően az új aukciós portál néhány éven belül piacvezetővé váljon Magyarországon. A poznani székhelyű lengyel Payback több sikeres aukciós portál üzemeltetője Lengyelországban és Csehországban. Nevéhez fűződik többek között a már öt éve sikeresen működő, a TeszVeszhez hasonló lengyel aukciós portál, az Allegro. A site-nak mára 2,5 millió regisztrált felhasználója van és egyedül 2004 első felében 3,5 millió euró bevételt hozott.
Kulcsszavak: portál SanomaWSOY

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38