Mélyülő NetWeaver és Microsoft .NET integráció

forrás Prim Online, 2005. január 16. 10:03
A Microsoft és az SAP bejelentették az SAP NetWeaver platformhoz tartozó Microsoft .NET portálfejlesztői csomag (Portal Development Kit for Microsoft .NET, röviden PDK for .NET) piaci bevezetését.
Ezzel a lépéssel a két cég a gyakorlatban is lehetővé kívánja tenni ügyfelei számára Windows platformon futó üzleti kritikus SAP-megoldásaik értékének maximálását. Az SAP Microsoft Visual Studio Industry Partner (VSIP) program keretében kidolgozott új megoldással az SAP ügyfelei az SAP NetWeaver és a Visual Studio .NET 2003 szoros integrálásával mérsékelhetik költségeiket és rendszereik bonyolultságát.

A Microsoft Visual Studio .NET 2003 integrált fejlesztői környezet kiegészítő termékeként kínált PDK for .NET lehetővé teszi az SAP ügyfelek számára, hogy a támogatott fejlesztői nyelvek valamelyikén (pl. a Microsoft Visual C# és a Microsoft Visual Basic .NET) tartalmat fejlesszenek az SAP NetWeaver portálkomponenseként működő SAP Enterprise Portalhoz.

A PDK for .NET-et használó fejlesztők és SAP ügyfelek maradéktalanul kiaknázhatják a Microsoft .NET Framework képességeit az SAP Enterprise Portal interaktív tartalmának fejlesztése során. Az SAP Enterprise Portalon futó üzleti tartalom a főbb portálszolgáltatásokra (pl. felhasználókezelés, egyszeri bejelentkezés az SAP-ba, SAP SSO) és speciális tartalmakra épül. A fejlesztők a szabványos SAP .NET vezérlők és az SAP NetWeaver felhasználóifelület-vezérlők tetszőleges kombinációjának segítségével dolgozhatják ki az interaktív üzleti tartalom felhasználói felületét. A .NET portál üzleti tartalmát könnyű feltölteni az SAP NetWeaver-en és a .NET üzleti tartalomkódját feldolgozó és az eredményeket az SAP Enterprise Portalba integráló Portal Runtime for .NET-en keresztül.

A PDK letölthető az SAP Developer Networkről.
Kulcsszavak: Microsoft SAP

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48