A Creative kiterjeszti a Zen Micro MP3 termékcsaládot

forrás Prim Online, 2005. január 30. 10:02
A Creative bemutatta a Zen Micro MP3 lejátszó 1GB, 4GB és a 6GB kapacitású modelleit a Consumer Electronics Show-n, Las Vegas-ban.
"A Zen Micro 5GB-os modell első szállítmánya óta hatalmas igényt tapasztaltunk a készülékekre, és sok helyen teljesen elfogytak a készletek," mondta Jean-Marc Dupuis, a Creative Labs Europe általános igazgatója. "Hogy kielégíthessük ezt az elsöprő igényt, megnöveljük gyártási kapacitásunkat, és kiterjesztjük a Zen Micro termékcsaládot. A 6GB-os modell több mint 3000 számot tárolhat majd, lesz 4 GB-os verzió, és egy flash memória alapú 1GB-os modell is."
A Zen Micro a gyártó szerint olyan funkciókban hagyja maga mögött vetélytársait, amelyeket a zenét hallgatók elvárnak:

MP3 és WMA támogatás: A Zen Micro a meghagyja a hallgatónak a választás szabadságát, hogy MP3 vagy WMA formátumot szeretne használni, CD-ről átjátszva, vagy on-line zenei oldalakról letöltve.

Mikroméretű: Kicsi a bors, de erős: a Zen Micro mindössze 8.4 cm magas.

Íves, kényelmes forma: Illeszkedik a tenyérbe, és könnyedén zsebretehető.

Megigéző kék fény: A ragyogó kék fény egyetlen érintéssel életre kelthető.

Tíz felvillanyozó szín: Élénk színek teljes skálája, minden stílushoz, személyiséghez.

Akár 12 óra lejátszási idő: A felhasználók akár egész nap élvezhetik a zenét egy töltéssel.

Kivehető, tölthető áramforrás: Egyedülálló lehetőség, hogy egyetlen pót elemmel 12 órával hosszabbítható meg a lejátszási idő.

FM rádió, felvételi lehetőség: A felhasználók kristálytiszta minőségű FM rádióadást hallgathatnak, illetve rögzíthetnek, akár 32 rádióállomás beállítással.

Hangfelvevő: Beépített mikrofon a hangrögzítéshez.

Függőleges érintővezérlő: Érintésérzékeny vezérlés, és intuitív függőleges görgetés a könnyű navigáció érdekében.

Hozzáférés több mint kétmillió letölthető zeneszámhoz: A felhasználók az Internet segítségével a letölthető zenék legnagyobb választékából válogathatnak az MSN Music, és más, a Zen-t támogató zenei szolgáltatások segítségével, mint a Napster és a MusicMatch.

Windows Media Player 10 DRM és PlaysForSure(tm) támogatás


Egy új Zen Micro firmware frissítés, amely az europe.creative.com címről letölthető, a rendszert PlaysForSure minősítetté teszi, Windows Media Player 10 használatával AutoSync és lejátszási lista támogatással. A PlaysForSure egy Microsoft logó és tesztelési program, amely könnyűvé teszi a felhasználók számára, hogy olyan lejátszót válasszanak, amelyek igazoltan, ellenőrzötten zökkenőmentesen működnek zenei szolgáltatások széles spektrumával, mint a Napster, MSN Music, MusicMatch, és még sok más. 2005 elején további fejlesztések várhatóak a Zen Micro, Zen Touch és Zen Xtra lejátszókra, amelyek támogatják a PlaysForSure online zenei előfizetéses szoláltatásokat a Windows Media Player DRM 10-zel.

Kulcsszavak: mp3 multimédia zene Creative

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Okoskarkötővel a finom eleganciáért

Ha egy eszköz neve elé odatesszük, hogy “okos”, rögtön mindenki azt hiszi, hogy egy apró kütyüről van szó, amibe rengeteg hasznos, vagy annak ítélt funkciót sűrítettek bele. 

2022. november 15. 09:24

A legnépszerűbb szoftverek kreatív munkához

Ha olyan szoftvert keresünk, amellyel a kreatív munkát végző szakemberek csodálatos dolgokat hozhatnak egyszerűen létre, bizony nem kell sokáig kutakodnunk. Számos nagyszerű szoftver közül válogathatunk a világháló széles palettáján!

2022. augusztus 11. 11:42

Propaganda elleni védőoltás: Utazás!

Amerikai tudósítónk, Horváth László, olyan szemmel látogatta meg az év egyik legnagyobb turisztikai rendezvényét, az IPW Orlando 2022-öt, hogy közben szemügyre vette, mely fejlesztések könnyítik meg az ideérkezők utazását, és elfilozófált annak kapcsán, hogy miért érdemes útra kelni, és akár egy konferencia-részvételt is összekötni az adott hely felfedezésével, az ország - Amerika - felfedezésével.

2022. augusztus 8. 23:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08