Baba-mama termékek a Vaterán

forrás Prim Online, 2005. február 25. 22:03
A Vatera elindította a Baba-Mama termékkategóriát, amely a Vatera.hu piactér 19. kategóriája.
2005 év elejére a kisgyermekeknek és kismamáknak szánt termékek száma annyira megnövekedett, hogy életképessé vált önálló kategóriaként. Ezt látszik megerősíteni a kereslet növekedése is, ami sok esetben az áru kiváló minőségével, jó állapotával és alacsony árával magyarázható.

A kismamák mindennapi életében két kérdés tér vissza újra és újra. Először is hogyan tudja eladni a kinőtt baba-ruhákat vagy a babakocsit és bababútort, amelyet gyermeke gyors növekedése tett feleslegessé. Másrészt hol tudja legolcsóbban beszerezni azokat a ruhákat, játékokat, könyveket, amelyek a gyermek életének következő időszakához szükségesek. A Baba-Mama kategória erre ad választ: a mama otthona kényelméből tud eladni vagy venni kedvező árú termékeket. És mivel a kereskedés 24 órán keresztül, folyamatosan folyik, ezért nem szükséges egy pillanatra sem figyelmen kívül hagyni gyermekét.

A kategóriában nem csak kismama- és babaruha, gyerekjátékok, illetve babakocsik találhatóak, hanem egyéb hordozó eszközök, bútorok, sok hasznos kiegészítő és olyan szolgáltatások, mint például a babysitter.
Kulcsszavak: Vatera

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Így válthatja le személyi igazolványunkat, útlevelünket egy okostelefon

2020. január 16. 14:39

Újra fesztiváloznak a marketingesek

2020. január 9. 08:01

Digitális biztonsági trendek 2020-ban a Sophos szerint

2020. január 3. 11:44

2020: az adatok évtizedének kezdete

2019. december 27. 10:55
online sportfogadás