"Kiváló Hálózatüzemeltetői Díjat" nyert a Kopint-Datorg Rt.

forrás Prim Online, 2005. március 8. 11:10
A Cisco Systems 2004. évi Networkers konferenciáján az „Operational Excellence” kategóriában a Kopint-Datorg Rt. vehette át a Networkers Innovation Award díjat. A rangos díjat a Kopint-Datorg Rt. a Miniszterelnöki Hivatal Elektronikus Kormányzati Gerinchálózatának (EKG) kifogástalan üzemeltetéséért kapta.
A Cisco EMEA (Európa, Közel-Kelet, Afrika) régiójában közel 200 ország jelöltje vetélkedett az első alkalommal meghirdetett „legjobb üzemeltető” kategória elnyeréséért, melyet a Kopint Datorg Rt. a Miniszterelnöki Hivatal Elektronikus Kormányzati Gerinchálózatának (EKG) kifogástalan üzemeltetésével nyert el. A Kopint Datorg olyan vállalatokat és intézményeket megelőzve érdemelte ki ezt az európai szintű elismerést, mint a Deutsche Telekom, a Nestlé Global Center, a Statoil vagy az Egyesült Arab Emirátusok Egészségügyi Minisztériuma.

A hálózatok ma már az intézmények, szervezetek működésében, a szervezeti folyamatok hatékonyságának, folytonosságának biztosításában kulcsfontosságú szerepet játszanak. Ezzel párhuzamosan nő a hálózatok megfelelő tervezésének, magas színvonalú üzemeltetésének jelentősége is. Az EKG Budapesten és a megyeszékhelyeken több mint 500 államigazgatási intézménynek biztosít hálózati szolgáltatásokat, a legmodernebb Cisco infrastruktúra felhasználásával. Ezt a rendkívül összetett, és a legmagasabb fokú megbízhatóságot igénylő rendszert 2001. év végétől működteti kiválóan a Kopint Datorg Rt. szakembergárdája.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ingyenesen letölthető közösségimédia-kisokost adott ki a Neumann Társaság

Már a lájkolást is tanulni lehet: a Neumann Társaság ingyenesen elérhetővé tette nemrég bevezetett új, a közösségi média tudatos használatát célzó ECDL vizsgamoduljának alapjául szolgáló ismereteket tartalmazó kisokosát. A pdf formátumban letölthető kiadvány tíz, manapság népszerű közösségi szolgáltatás működésébe enged betekintést a Facebooktól a podcastokig. 

2019. október 19. 10:46

A startupok jelentős része már prototípussal is rendelkezik

11 startuppal bővül Magyarország vezető nagyvállalati inkubátora, a Start it @K&H inkubációs program így 25 startuppal folytatja tovább működését. A startup világ fejlődése egyértelmű, hiszen a mostani csapatok komplex megoldásokkal, jellemzően már prototípussal érkeztek, így az inkubátorprogram is egyre inkább az akceleráció irányába mozdul el. Az újonnan bekerült csapatok többek között online orvosi tanácsadásra, tudatos hulladékmentes életmódra, vízválság elleni küzdelemre, és a város legjobb cukrásztermékeinek összegyűjtésére kínálnak megoldást.

2019. október 18. 15:42

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás