"Kiváló Hálózatüzemeltetői Díjat" nyert a Kopint-Datorg Rt.

forrás Prim Online, 2005. március 8. 11:10
A Cisco Systems 2004. évi Networkers konferenciáján az „Operational Excellence” kategóriában a Kopint-Datorg Rt. vehette át a Networkers Innovation Award díjat. A rangos díjat a Kopint-Datorg Rt. a Miniszterelnöki Hivatal Elektronikus Kormányzati Gerinchálózatának (EKG) kifogástalan üzemeltetéséért kapta.
A Cisco EMEA (Európa, Közel-Kelet, Afrika) régiójában közel 200 ország jelöltje vetélkedett az első alkalommal meghirdetett „legjobb üzemeltető” kategória elnyeréséért, melyet a Kopint Datorg Rt. a Miniszterelnöki Hivatal Elektronikus Kormányzati Gerinchálózatának (EKG) kifogástalan üzemeltetésével nyert el. A Kopint Datorg olyan vállalatokat és intézményeket megelőzve érdemelte ki ezt az európai szintű elismerést, mint a Deutsche Telekom, a Nestlé Global Center, a Statoil vagy az Egyesült Arab Emirátusok Egészségügyi Minisztériuma.

A hálózatok ma már az intézmények, szervezetek működésében, a szervezeti folyamatok hatékonyságának, folytonosságának biztosításában kulcsfontosságú szerepet játszanak. Ezzel párhuzamosan nő a hálózatok megfelelő tervezésének, magas színvonalú üzemeltetésének jelentősége is. Az EKG Budapesten és a megyeszékhelyeken több mint 500 államigazgatási intézménynek biztosít hálózati szolgáltatásokat, a legmodernebb Cisco infrastruktúra felhasználásával. Ezt a rendkívül összetett, és a legmagasabb fokú megbízhatóságot igénylő rendszert 2001. év végétől működteti kiválóan a Kopint Datorg Rt. szakembergárdája.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Díjmentes tranzakciókkal segíti a készpénzforgalom visszaszorítását a Moneytou a Viber felhasználóinak

Május 31-ig a felhasználók számára díjmentessé tette, és a kapcsolódó forgalmi költségeket is átvállalta a Viber üzenetküldő applikáció alatt működő Moneytou fizetési lehetőség szolgáltatója, a NeoPay Kft. Az akció célja kettős: nem csak a készpénzes tranzakciók visszaszorításában segítenek a járvány ideje alatt, hanem az online fizetési megoldásokat is népszerűsítik. 

2020. április 3. 18:00

Elindult Magyarország első virtuális tőkebefektetési piactere

Elindult Magyarország első virtuális tőkebefektetési piactere, amely kifejezetten azoknak az innovatív magyar startupoknak és cégeknek nyújt bemutatkozási lehetőséget, amelyek megoldást kínálnak a koronavírus-járvány okozta helyzetre, és segíthetik az ország gazdaságának újraindítását. Az Első Magyar Virtuális Tőkebefektetési Showroom (EMVITIS) felületén szakmai előszűrést követően közvetlenül a legnagyobb magyar tőkealapok és inkubátorházak befektetőihez juthatnak el a projektek gazdái. A hiánypótló digitális platformot már a közeljövőben tőzsdére tervezik vinni, hogy bárki részesülhessen az ország gazdasági talpra állásának sikeréből.

2020. április 3. 15:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Több millióan kaphatnak ingyenes online védelmet áprilistól

2020. március 31. 12:57

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

2020. március 25. 10:43

Hasznos tippek, hogy előnyünkre fordítsuk a bezártságot!

2020. március 24. 16:55

Koronavírusos átverést azonosított az ESET

2020. március 18. 09:11
online sportfogadás