A KPMG nyerte a VTMSZ legjobb tanácsadási projektért járó díját

forrás Prim Online, 2005. március 30. 20:58
A Vezetési Tanácsadók Magyarországi Szövetsége (VTMSZ) a KPMG-nek ítélte a 2004-es év legjobb tanácsadási projektjéért járó Garai Tamás Díjat. A KPMG tanácsadói csapata a Kormányzat számára készített stratégiai tervezési módszertannal érdemelte ki a neves szakemberekből álló ötfős zsűri díját.
A KPMG a Miniszterelnöki Hivatal megbízásából dolgozott ki egységes módszertani keretrendszert, amely segítséget nyújt az egyes ágazatoknak saját stratégiájuk elkészítéséhez. A módszertan kidolgozásának célja az volt, hogy az egyes stratégiák azonos paraméterek alapján, egységes szerkezetben készüljenek, és főbb kritériumaik összevethetők legyenek. Az elkészült dokumentum egyebek mellett rögzítette a stratégiai tervezés folyamatának lépéseit, a kapcsolódó intézményi követelményeket, a stratégia felépítését és a szükséges stratégiai dokumentumtípusokat.

Dr. Gonda György, a VTMSZ elnöke szerdán adta át a díjat a KPMG Tanácsadó Kft. projektvezető igazgatójának, Matolcsy Jánosnak. Gonda György a zsűri döntését indokolva elmondta:

„Öt nagyszerű projekt közül csaknem egyhangúlag a KPMG munkáját ítéltük a legjobbnak a kiváló projektvezetésért, a magyar közigazgatás számára valódi értéket képviselő új megközelítésért és -nem utolsó sorban- a példaértékű világos, közérthető nyelvezetért.”

Matolcsy János szerint az elkészített stratégiai módszertan valóban aktuális és mindeddig hiányzó területre irányította rá a figyelmet, hiszen az ország hosszú távú fejlődése szempontjából alapvető fontosságú, hogy minden területen hasonló alapokra épített stratégiák készüljenek, majd ezek alapján határozzák meg a legfőbb fejlesztési irányokat.
Kulcsszavak: VTMSZ +céginfo díj KPMG

Olvasnivalót nyújt a Libri a betegeknek és az egészségügyi dolgozóknak

A Libri Könyvkereskedelmi Kft. szeretne segíteni azoknak az egészségügyi dolgozóknak és betegeknek, akik a koronavírus idejére karanténba szorultak. A Libri a Magyar Kórházszövetségen keresztül 13 budapesti kórházba juttatja el könyvadományait. 

2020. április 4. 16:03

Tízezer könyvvel támogatja a Libri a Kórházszövetséget

A Libri Könyvkereskedelmi Kft. szeretne segíteni azoknak az egészségügyi dolgozóknak és betegeknek, akik a koronavírus idejére karanténba szorultak. A Libri a Magyar Kórházszövetségen keresztül 13 budapesti kórházba juttatja el könyvadományait. 

2020. április 4. 13:57

Így dolgozik egy értékesítő csapat a koronavírus idején

Hogyan tartható a lélek koronavírus-járvány idején a több száz fős értékesítő csapatban, akik nap mint nap az üzletekben teljesítenek szolgálatot, napi kapcsolatban az ügyfelekkel, akik számítanak a segítségükre, mert a biznisznek mennie kell tovább? Telenor-szubjektív a frontvonalból Oláh Gábor lakossági értékesítési igazgatóval kihívásokról, vezetői támogatásról, motivációról és összetartásról. 

2020. április 4. 11:40

Adatvédelem az online oktatási időszakban

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat, mint a Safer Internet Program (SIP) hazai konzorciumvezetője fontosnak tartja a gyerekek online biztonságát, így a koronavírus okozta megváltozott körülmények miatt otthoni oktatásban részt vevő gyerekek online biztonságát. Éppen ezért a gyermekek vonatkozásában a korábban sokszor emlegetett adatvédelem kérdése újra terítékre kerül, sőt mi több, a távoktatás miatt a gyermekekre vonatkozó adatvédelem még fontosabb, mint korábban. 

2020. április 4. 09:31

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Több millióan kaphatnak ingyenes online védelmet áprilistól

2020. március 31. 12:57

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

2020. március 25. 10:43

Hasznos tippek, hogy előnyünkre fordítsuk a bezártságot!

2020. március 24. 16:55

Koronavírusos átverést azonosított az ESET

2020. március 18. 09:11
online sportfogadás