Új menedzsmenttagok a Matáv montenegrói leányvállalatánál

MTI Sajtóadatbank, 2005. április 14. 11:10
Új menedzsmenttagokat választottak a Matáv többségi tulajdonába került Telekom Montenegro első olyan igazgatósági ülésén, amelyen már az április 6-i közgyűlésen megválasztott igazgatóság tagjai vettek részt - közölte a magyar távközlési társaság az MTI-vel szerdán.
A Matávot, amely az április 1-jén lezárult akvizíció eredményeként 73,04 százalékos tulajdonrészt szerzett a TCG-ben, hat tag képviseli a montenegrói leányvállalat héttagú igazgatóságában.

Az igazgatóság első ülésén a TCG élére hat új vezérigazgató-helyettest neveztek ki. A gazdasági vezérigazgató-helyettes Dunai András lett, aki jelenleg a Matáv üzletfejlesztési és akvizíciós ágazatának munkatársa, korábban pedig a Malév gazdasági vezérigazgató-helyettese volt. Kozma Zsoltot, a Matáv korábbi nemzetközi szabályozási és árpolitikai igazgatóját a TCG marketing vezérigazgató-helyettesévé nevezték ki.

A TCG vezérigazgatója Milan Perovic maradt.

A TCG csoport mobilszolgáltatója, a Monet élére két, szintén Matáv-delegált vezérigazgató-helyettest neveztek ki, a vezérigazgató pedig továbbra is Miodrag Ivanovic maradt.

A TCG csoport internetszolgáltatója, az Internet CG menedzsmentjében nincs változás, a vezérigazgató továbbra is Slavoljub Popadic.

A TCG igazgatósága döntött a csoport operatív irányításáért felelős kilenc tagú ügyvezető bizottság összetételéről is.
Kulcsszavak: +céginfo Matáv

Mobilitással segítette a Europcar a koronavírus elleni küzdelmet

A Europcar Autókölcsönző számára fontos, hogy hozzájáruljon és megkönnyítse az emberek mobilitását. Ezért az elmúlt időszakban a rendelkezésre álló eszközeivel olyan szervezetek munkáját támogatta és folyamatosan támogatja, mint a Magyar Élelmiszerbank, a Magyar Vöröskereszt, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, valamint az Etesd a dokit! kezdeményezés. Továbbá segítette a United Way Magyarország, OtthON- Iskolát minden otthonba! programját, valamint asztali számítógépeket ajánlott fel egy borsod megyei település iskolájának, ezzel megkönnyítve a diákok és a tanárok munkáját. 

2020. május 30. 15:52

Gamingben is újat hoz az LG 2020-as OLED CX tévéje

Egyedi funkciókat kínál gamereknek az LG elegáns, 2020-as CX OLED tévészériája, amely a vállalat eddigi legfejlettebb, harmadik generációs α (Alpha) 9 mesterségesintelligencia-processzorával már a hazai boltokban is elérhető. Az OLED technológia gyors válaszideje mellett az Nvidia G-SYNC támogatás garantálja, hogy a játék mindig tiszta és elmosódásmentes legyen a CX készülékeken. 

2020. május 30. 13:10

Webroot System Analyzer 9.0.28.48

A Webroot System Analyzer képes elvégezni egy alapos diagnózist, így segítségével megtudhatjuk, hogy melyek azok a hibás összetevők, amelyek hátrányosan befolyásolják gépünk teljesítményét és a sebességét.

2020. május 30. 12:46

Sleipnir 6.4.6.4000

Az Internet Explorer és a Firefox alapjaira épülő Japán fejlesztésű böngésző testre szabható, felhasználóbarát felülettel.

2020. május 30. 12:44

A digitális oktatásban segít az Ericsson új programja

A COVID-19 világjárvány a Föld sok országában az oktatási rendszerek működésében is fennakadásokat okozott. Ezt látva az Ericsson az UNESCO Globális Oktatási Koalíciójának keretében elindította Ericsson Educate elnevezésű digitális programját, amely középiskolások és egyetemi hallgatók számára kínál online oktatási anyagokat a digitális készségek és ismeretek javításához. 

2020. május 30. 10:15

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15

Gigafelvásárlás az oktatási piacon

2020. április 21. 10:32

Az ABB ingyenessé tette a digitális szolgáltatásokat

2020. április 20. 09:20
online sportfogadás