Letölthető dallamok a Pannon Zene szolgáltatással

forrás Prim Online, 2005. május 11. 12:14
A Pannon GSM előfizetők több tízezer dal közül válogathatnak s ezeknek bármelyikét alig néhány perc alatt örökre magukénak tudhatják a májusban útjára indult Pannon Zene szolgáltatásnak köszönhetően. A jogdíjas, korlátlan személyes felhasználást engedélyező zenei tartalomszolgáltatás új alapokra helyezi a mobil szórakoztatást, és érdekes alternatívát teremt a hordozható lejátszókkal szemben.
A Pannon Zene az örökzöldektől a kortárs könnyű- és táncműfajokig több ezer előadó közkedvelt, régi és vadonatúj számát teszi elérhetővé – egyszerűen és gyorsan. A szolgáltatás igénybe vételére alkalmas készülékekre a PannonW@P-ról ingyenesen letölthető segédprogrammal egy új világ tárul fel a Pannon GSM ügyfelei előtt.

A Pannon Zene szolgáltatás folyamatosan növekvő, nyár végére mintegy 150 ezer dalt tartalmazó kincstárából kiválasztott dalokat az előfizetők bármikor, bárhonnan letölthetik Symbian* rendszerű mobil készülékükre. A létező legmodernebb, rendkívül hatékony tömörítési eljárásnak köszönhetően egy-egy szám memóriaigénye nem haladja meg a 700-900 Kbyte-ot, így GPRS kapcsolaton megközelítőleg a lejátszási hosszúsággal megegyező idő alatt tölthető le. Fontos és praktikus megoldás, hogy amennyiben bármilyen okból megszakad az adatforgalom – például hívás érkezik, vagy liftbe szállunk, és megszűnik a lefedettség –, a későbbiekben onnan folytathatjuk a szám letöltését, ahol tartottunk. Ugyancsak kényelmes lehetőség, hogy a zenehallgatást már a letöltéssel egy időben megkezdhetjük.

A Pannon Zenén keresztül letöltött dalok személyes célokra korlátlanul felhasználhatók, ám nem másolhatók vagy sokszorosíthatók. A zeneszámok jogosultsága a letöltést kezdeményező SIM-kártyához kapcsolódik, így memóriakártyára töltve és azt a telefonba behelyezve bármikor meghallgathatók; a felhasználási jog természetesen készülékcsere esetén is folytatólagos marad. Már jelenleg is kilenc telefontípussal vehető igénybe a szolgáltatás, ám a támogatott készülékek listája folyamatosan bővül. Ezen telefonokon a kiegészítő szolgáltatások is maradéktalanul igénybe vehetők: a Pannon Zenén ugyanis az előadókhoz kapcsolódó háttérképeket és képüzeneteket is megtalálják a felhasználók, akik kedvenc dalaikat akár csengőhangként is letölthetik mobiljukra.

*Jelenleg: Nokia 3650, 3660, 6600, 6630, N-Gage, Siemens SX1, SonyEricsson P800, P900, P910.
Kulcsszavak: zene mobilszolg Pannon GSM

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09