Kiskereskedelmi kasszarendszer a Microsoft Navision rendszerhez

forrás Prim Online, 2005. május 17. 11:35
Microsoft Navision vállalatirányítási rendszerbe integrált kiskereskedelmi kasszarendszer forgalmazását kezdte meg a Microsoft egyik partnere, a pécsi székhelyű VH COM Kft. Az izlandi Landsteinar cég által kifejlesztett, nemzetközileg ismert és piacvezető pénztárgépes alkalmazás hazai feltételekhez való adaptálását teljes egészében a Microsoft partner cég végezte.
A Landsteinar Retail PlusPOS, az eladás helyén, PC alapú számítógépen futó pénztárgépes alkalmazás. Mindeközben jóval több egy szimpla pénztárgépnél, hiszen a Microsoft Navision vállalatirányítási rendszer szerves része, így kapcsolatban áll a vállalati rendszer egészével. A Magyarországon egyedülálló megoldás egyesíti a pénztárgép egyszerű kezelhetőségét és gyorsaságát a vállalatirányítási rendszer széles funkcióival és előnyeivel. Gyakorlati haszna a vállalati működés számos területén megmutatkozik. Egyszerűvé és átláthatóvá teszi a kiskereskedelmi környezetben az árucikkek, a vevők és a személyzet menedzselését, egységes rendszerben kezelve a teljes üzleti folyamatot, a kasszától, a készletkezelésen és pénzügyön keresztül a felsővezetői üzleti analitikáig.

A PlusPOS kasszarendszer teljes egészében megfelel a hazai törvényi előírásoknak, és 2005. májusától APEH engedéllyel is rendelkezik. Hatékony és teljes körű megoldást kínál a kiskereskedelem bármely területén tevékenykedő, Microsoft Navision-t használó ügyfelek számára.

A PlusPOS, a rugalmas testreszabhatóságnak köszönhetően a legkisebb üzlettől a nagy, multinacionális szervezeti formáig alkalmazható, mind önálló, mind bolthálózatos formában. Gyors, grafikus felülettel rendelkezik, kezelése egyszerű. Minden tranzakció pontosan nyomon követhető, lehetőség nyílik a részletes eredmények, az egyéni fizetési típusok (pl.: utalvány, ajándékkártya) és a pénznemek használatának megválasztására és utólagos visszaellenőrzésére. A kereskedelem nagyon széles területét lefedi, legyen szó akár élelmiszerről, divatról, vendéglátásról vagy benzinkutakról. Valós idejű könyveléssel és hatékony készletkezeléssel rendelkezik.

A PlusPOS egyaránt használható billentyűzettel és érintőképernyővel, és olyan tulajdonságokat kínál, ami az eladási tranzakciókat könnyen beállíthatóvá, menedzselhetővé és feldolgozhatóvá teszi bármely kiskereskedelmi üzletágban.

„A Landsteinar kasszarendszer révén sikerül egy olyan alkalmazást integrálni a Microsoft Navision-be, amelynek révén immár teljes, komplex megoldást tudunk kínálni a kiskereskedők és a kiskereskedelmi egységekkel rendelkező vállalatok számára is”
– mondta Biber Attila a Microsoft Magyarország üzletágvezetője.

A Microsoft Navision-t kiegészítő PlusPOS kasszarendszer bevezetése már több kiskereskedőnél is folyamatban van. Az érdeklődők találkozhatnak az új rendszerrel a júniusi RetailTech 2005 kongresszuson is (Budapest Sportaréna, 2005. június 1-2.), ahol a kereskedők működését segítő legújabb technológiai eszközök és megoldások kerülnek bemutatásra.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Díjmentes roadshow-konferencia az Közép-Dunántúl Régió kkv-döntéshozóinak

A PP Konferenciaközpont a székesfehérvári Pénz, de honnan? roadshow-konferenciáján most is, mint 22 év óta minden évben összegyűjti a hazai kkv-k számára rendelkezésre álló kedvezményes, támogatott pénzforrásokat és a hatékonyságot növelő új módszereket.

2023. október 1. 14:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38