Új kereskedelmi igazgató az update software-nél

forrás Prim Online, 2005. június 6. 10:45
Az update software Magyarország új kereskedelmi igazgatója 2005. április 1-jétől Radnai Iván. Radnai Iván a magyarországi ügyfélbázis további bővítéséért felelős, és aktívan részt vesz majd az értékesítési stratégia megtervezésében és kezelésében.
Radnai Iván tekintélyes szakmai múlttal rendelkezik az értékesítés és a kereskedelem területén. A magyar IT-piac számos képviselőjének dolgozott már. Karrierje az IBM-nél indult, ahol tanácsadói és projekt menedzseri pozícióban dolgozott. Két év sikeres értékesítési és marketingtevékenység után az Unisys Information System Magyarországnál folytatta pályafutását, ahol Consultancy Managerként tevékenykedett. 2000-ben a Compaq Computer Magyarországhoz szerződött, Industry Account Manager pozícióban dolgozott tovább.

Az Atos Originhez 2001-ben csatlakozott. Itt az egyes kulcsfontosságú régiók - Magyarország, Csehország, Szlovákia, Ukrajna, Lengyelország, Oroszország és Sanghaj - értékesítési tevékenységének koordinálását és összehangolását, valamint az ügyfelek komplex üzleti igényeinek megoldását látta el.

2003. decemberétől 2005. márciusáig a Wincor Nxdorfnál dolgozott mint International Account Director. A kelet-közép-európai régió kiskereskedelmi olajüzletág megalapításával és vezetésével bízták meg.

Radnai Iván kinevezésével az update software fontos stratégiai döntést hozott, aminek köszönhetően megerősítheti pozícióit a kelet-közép-európai régióban.
Kulcsszavak: update software

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Témanapot tart a Neumann Társaság az úttörő magyar számítógépépítőről

2022. május 16. 11:18

Példátlan szövetségre lépett két globális vállalat

2022. május 10. 15:35

A legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsora

2022. május 5. 11:20

Nívó-díjat kapott a Magyar Telekom

2022. április 29. 20:24