Egyszerűsített, kedvező roaming díjak a T-Mobile-nál

forrás Prim Online, 2005. június 30. 14:35
A T-Mobile roaming tarifáinak átalakítása során első lépésként előfizetéses és Domino kártyás ügyfelei számára július 1-től az eddigieknél kiszámíthatóbb, országonkénti díjazást vezet be. A változással egyidőben megújul a World Class roaming díjcsomag is.
A július 1-től életbe lépő roaming díjszabással egy adott országban ezentúl egyszerű és tervezhető lesz a mobilhasználat. A helyi hálózatok bármelyikét választva ugyanis az előfizetők percalapú számlázás mellett, egységes, könnyen megjegyezhető díjakkal indíthatnak vagy fogadhatnak hívásokat, illetve küldhetnek SMS-t az adott országban. A táblázatban felsorolt, jellemzően a leglátogatottabb országokban a T-Mobile ügyfelei a hazai mobilpiacon elérhető versenyképes díjakkal mobilozhatnak. Az új roaming díjakkal és azok alkalmazásával összhangban megújul a World Class díjcsomag is, amelyben az általános feltételek változása mellett a percdíjak jelentősen csökkennek és 12 kiemelt hálózatban további kedvezményekkel lehet telefonálni.

Hívásfogadás 50 százalékkal olcsóbban!

Július 1. és augusztus 31. között, a nyári szabadságok idején a T-Mobile csoport minden hálózatában 50 százalékkal csökkennek a hívásfogadás díjai. Az olcsóbb mobilhasználat a társaság ügyfelei számára automatikusan, külön eljárás nélkül igénybe vehető. Ennek köszönhetően az érintett országok T-Mobile hálózatain – idén már Horvátországban és Szlovákiában is – az akció időszakában a fogadott hívások percdíja a felére csökken. A kedvezményes hívásfogadás az alábbi országok T-Mobile hálózatain érvényes:

Ausztria, Amerikai Egyesült Államok, Csehország, Hollandia, Horvátország, Nagy-Britannia, Németország, Szlovákia

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jól szerepeltek a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiáján

2022. szeptember 26. 18:20

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2022. szeptember 21. 13:46

Hatalmas siker a tudományos Európa Bajnokságon

2022. szeptember 19. 18:00

’Az Év Honlapja’ pályázat 21. alkalommal keresi a legjobb honlapokat, applikációkat és digitális megoldásokat

2022. szeptember 7. 11:38