A BT szerződést kötött a Call Center Poland-dal

forrás Prim Online, 2005. július 2. 10:19
A BT bejelentette, hogy 2,3 millió euró értékű, három évre szóló szerződést írt alá a Call Center Poland-dal (CCP, Lengyelország piacvezető telemarketing társasága), amelynek keretében fejlett IT szolgáltatásokat nyújt a CCP call centerek, valamint a CCP által az ügyfeleknél üzemeltetett call centerek számára. A varsói iroda 2004-es megnyitását követően ez a BT első jelentős szerződése Lengyelországban.
A megállapodás értelmében a BT biztosítja a hardvert, a szoftvert és a kapcsolódó szolgáltatásokat a CCP számára, ezzel lehetővé téve a CCP további üzleti növekedését. Szintén a BT installálja és állítja működésbe a CCP által használt ügyfélszolgálati (customer relations management, CRM) call center platformot. Az intelligens, prediktív tárcsázást alkalmazó, kifelé irányuló kommunikációs projektek esetében a beszélgetéssel töltött percek száma óránként akár 40%-kal növekedhet a CCP várakozásai szerint, ami különösen hasznos olyan nagy kampányok során, ahol minél nagyobb számú hívást kell gyorsan lebonyolítani.

Kinga Nowakowska, a Call Centre Poland ügyvezető igazgatója elmondta: „Nagy mértékű rugalmassága és különböző üzleti megoldások szállítására való képessége miatt választottuk a BT-t. Ügyfeleink hamarosan megtapasztalhatják, hogy az alkalmazott megoldásoknak köszönhetően képesek leszünk növelni szolgáltatásaink hatékonyságát. Jelenleg tárgyalásokat folytatunk a BT-vel call centereink IT hátterének kiszervezéséről is, ennek köszönhetően várhatóan nagymértékben fejlődni fog együttműködésünk a BT-vel.”

A CCP contact center működését az Altitude Software termékei biztosítják, amely egyike a contact center megoldásokat szállító, piacvezető független globális szolgáltató cégeknek, és amely egyre erősödő közép- és kelet-európai jelenléttel rendelkezik. Ez az európai vállalat több mint 57 országban, több mint 130.000 ügynökkel várja ügyfeleit. A rendszer teljes mértékben integrált az Altitude CTI funkciójával, biztosítja a kimenő és bejövő hívások intelligens kezelését, és problémamentesen szinkronizálja a releváns adatokat minden egyes hívásnál. Ez a koherens környezet lehetővé teszi ezen interakciók személyes és hatékony kezelését, amely eredményeképpen növekszik az ügyfél elégedettség és a hatékonyság.

Leáldozott az emeltdíjas hívásokkal való visszaéléseknek?

Se szeri se száma azoknak az eseteknek, amikor valaki furcsa számokról hívást kap, és ezeket felvéve a telefonszámlája az egekbe szökik. Az alapvető óvatosság mellett, – hogy ne fogadjunk olyan hívásokat, amik egzotikus országhívószámokról érkeznek – mostantól a törvény is véd bennünket. Az ilyen csaló hívások számlái ugyanis a jövőben a szolgáltatót terhelik – hívja fel a figyelmet a téma két szakértője, a KPMG Legal Tóásó Ügyvédi Iroda és dr. Bocsák Attila ügyvéd. 

2020. július 12. 15:10

fre:ac 1.1.2b

Ingyenes, magyar nyelvű audio konverter és CD-másoló alkalmazás, amely támogatja a népszerű formátumokat: MP3, MP4/M4A, WMA, Ogg Vorbis, FLAC, AAC, WAV és Bonk.

2020. július 12. 12:38

Wise JetSearch 4.1.1.216

Az ingyenes Wise JetSearch egy helyi fájl kereső eszköz, amely támogatja a FAT és NTFS meghajtót is. Tökéletes alternatívája a Windows Search és a Search Everything programoknak.

2020. július 12. 12:36

Új területeken hódít a DIGIMobil

Újabb 32 településen tette elérhetővé mobil telekommunikációs szolgáltatásait a DIGI, így összesen már 579 városban és községben tesztelhetik a DIGIMobil szolgáltatást a cég ügyfelei.

2020. július 12. 12:07

Digitális képességekkel a munkanélküliség ellen

A digitális képességek fejlesztése lehet a leghatékonyabb módja, hogy olyan embereket segítsünk vissza a munka világába, akik a közelmúltban valamilyen okból kiszorultak a munkaerőpiacról. A hátrányos helyzetű álláskeresőket karolja fel a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Incorpora projektje, amelyhez a Microsoft Magyarország is csatlakozott – digitális kompetenciafejlesztő tréninggel.

2020. július 12. 10:03

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

2020. július 3. 18:53

Új funkcióval bővült a WIWE

2020. június 15. 16:23

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás