Gyógyszeriparra szabott Update software CRM a ratiopharm-nál

forrás Prim Online, 2005. július 12. 11:45
Az ulmi ratiopharm GmbH, a világ egyik vezető generikus gyógyszerkészítmény-forgalmazója és Németország legkeresettebb gyógyszermárkája az update CRM megoldásának bevezetése mellett döntött.
A bécsi székhelyű és a frankfurti tőzsdén jegyzett update software AG Európa egyik vezető CRM megoldás szolgáltatója. A marketing.manager speciális iparági verzióját, a Pharma/OTC-t az elkövetkező hónapok során telepítik a ratiopharm telephelyén. A tervek szerint, a program a németországi ratiopharm mintegy 600, értékesítési és marketing területen dolgozó belső és külső munkatársának tevékenységét segíti majd.

A ratiopharm egy többlépcsős kiválasztási folyamatot követően döntött az update által kínált CRM megoldás mellett. Az update versenytársai között szerepelt a ratiopharm-nál ezidáig használt SAP CRM rendszer is, melyet most a marketing.manager vált föl. Stefan Langthaler, a ratiopharm Üzleti rendszerek üzletág vezetője azzal indokolja cége döntését, hogy az update marketing.manager megoldása rugalmas, kiemelkedően felhasználóbarát és kiváló ROI-val rendelkezik.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Mindent kézben tartunk

A tesztcsövet a centrifugába kell helyezni, a komponenst a korrekciós pozícióba, a csomagot a szállítószalagra: a legtöbb munkafolyamatban szükség van rá, hogy megfogjuk, majd valahová áthelyezzük a tárgyakat. A modern rendszerekben ezeket a pick-and-place műveleteket automatizált megfogók végzik. Ezeknek több millió egymást követő mozdulat során ugyanolyan erőteljesen és finoman, precízen és megbízhatóan kell működniük. Az ehhez szükséges erőt egyre inkább villanymotorok biztosítják: amilyen például a FAULHABER BX4 egysége. A Zimmer Group többek között a laboratóriumi folyamatok automatizálására is gyakran használt új GEP2000 sorozatú megfogóinál is ezt a megoldást választotta.

2022. május 19. 18:41

Hogyan hozhat változást az energiatárolás egy decentralizált energiarendszerben?

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentésével egyre fontosabbá válik az energiatárolás szerepe az egyes országok hálózati villamosenergia-ellátásában, valamint a kereslet és a kínálat ideális arányának megteremtésében. Európa-szerte már számos város vizsgálja, hogy miként válhatnak a középületek – például iskolák és kórházak – hatékony termelő-fogyasztókká, ezzel is segítve a hálózat egyensúlyának fenntartását.

2022. május 19. 11:20

Ruhaápolási megoldások mesterséges intelligenciával

Az LG Electronics (LG) bejelentette, hogy a továbbfejleszthető ruhaápolási megoldásaiban (upgradeable appliance) alkalmazott mesterséges intelligencia-technológia megkapta a biztonságtudomány globális vezetője, az Underwriter Laboratories AI-algoritmusokra vonatkozó reprodukálhatósági tanúsítványát.* A háztartási gépek piacán most első ízben kiadott hitelesítés bizonyítja az LG mesterséges intelligencia alapú, közvetlen meghajtást alkalmazó AI DD technológiájának fejlett képességeit. A gépi mélytanulást alkalmazó technológia azonosítja a mosásra vagy szárításra váró szövetek típusát, majd az alapján minden egyes töltetnél az ideális ciklust és beállításokat alkalmazza.

2022. május 19. 09:57

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Témanapot tart a Neumann Társaság az úttörő magyar számítógépépítőről

2022. május 16. 11:18

Példátlan szövetségre lépett két globális vállalat

2022. május 10. 15:35

A legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsora

2022. május 5. 11:20

Nívó-díjat kapott a Magyar Telekom

2022. április 29. 20:24