Ponthatárok július 26-án: bővülő tájékoztatás

forrás Prim Online, 2005. július 17. 11:07
A nyomtatott sajtót megelőzve, július 26-án éjjel a Felvételi Információs Szolgálat a www.fisz.hu oldalon publikálja egyes szakcsoportok, intézmények felvételi ponthatárait, és percről percre publikálja a legaktuálisabb információkat.
A hivatalos felvételi ponthatárokat az Országos Felsőoktatási Felvételi Iroda július 27-én reggel bocsátja rendelkezésre. A FISZ szerkesztősége különleges ügyeletet tart július 26-án, hogy weboldalán percről percre szolgáltathassa a ponthatárok alakulásával kapcsolatos elemzéseket, véleményeket és iránymutatásokat a továbblépéshez. Számtalan újdonság, ingyenes szolgáltatás is várja az oldalra látogatókat. Az érdeklődők a www.fisz.hu oldalról négyféle formátumban tölthetik le az adatbázisokat számítógépükre, és megtalálhatnak minden információt az esetleges fellebbezésekkel, pótfelvételivel kapcsolatban. A ponthatárok kihirdetését követően ugyanis nemcsak ingyenesen megrendelheti, hanem számítógépére le is töltheti minden sikertelen felvételit tett diák a Kétszintű Érettségi Katalógust, mely a jövőre újra felvételizőkre vonatkozó szabályokat tartalmazza.

Aki az elsők között szeretne értesülni eredményéről, annak már most érdemes regisztrálnia a www.fisz.hu oldalon az elektronikus Országos Oktatási Hírlevél Különszámára, amely a megadott e-mail címre küldi el a letölthető ponthatártáblázatokat (a már regisztrált felhasználó automatikusan megkapják a különszámot). Aki nyomtatott formában szeretne böngészni a számok között, ezt is megteheti, hiszen július 28-án az Egyenes út az egyetemre oktatási hírújság ponthatárok különszámmal jelenik meg. A www.fisz.hu oldalon a Felvételi Információs Szolgálat minden ingyenes szolgáltatása megrendelhető.
Kulcsszavak: oktatás

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38