Hónapokat késik a megújult Firefox

Milkovits Gábor, 2005. július 22. 08:40
Ben Goodger, a Mozilla Firefox projektjének egyik irányítója bejelentette, hogy az új böngészőprogram július helyett csak valamikor augusztus után kerülhet a felhasználókhoz, ugyanakkor több újítást tartalmaz majd.
A hírt kommentálva Tristan Nitot, a Mozilla Europe elnöke elmondta, hogy az új alkalmazások és funkciók beépítése a vártnál valamivel hosszabb időt vesz igénybe. Hozzátette ugyanakkor, hogy az eredmény is felülmúlja majd az eredetileg tervezettet, így az új Firefox hivatalos verziószáma sem az eddig beharangozott 1.1, hanem 1.5 lesz. A szoftver béta tesztverziója valamikor augusztusban, a végleges változat pedig értelemszerűen csak ezt követően lát majd napvilágot. Nitot szerint a Mozilla általában szándékosan nem tesz közzé szilárdan rögzített kibocsátási időpontokat, hiszen ezek a mostanihoz hasonlóan igen könnyen elcsúszhatnak.

Az új Firefox 1.5 az Asa Dotzler Mozilla-koordinátor által közöltek alapján egyebek mellett automatikus frissítőrendszerrel lesz ellátva, illetve támogatja majd a méretezhető vektorgrafikák (SVG) használatát is.
Kulcsszavak: Firefox Mozilla

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás