Legyen Bódi Sylvi a virtuális barátnőd!

forrás Prim Online, 2005. augusztus 9. 14:15
Bódi Sylvi bevállalós. A szép modell arról is ismert, hogy mindig nyitott az újdonságokra. A 2002-es év Playmate-je a valóságos veszélyeken túl – jet-ski, helikopterezés – betört a virtuális erotikus világba is.
A népszerű modell fél évvel ezelőtt indította el saját wapos portálját a Vodafone-előfizetők által elérhető Live! szolgáltatásban. Ennek keretében lett a szolgáltatás erotikus szekciójának háziasszonya, ahol exkluzív fotókat, hangokat és különleges szöveges tartalmakat érhetnek el a felhasználók. A csengőhangok mellett a továbbküldhető üzenetek, dallamcsengők is Sylvi hangján szólalnak meg, kedves, vicces és némelyik erotikus stílusban. A nyuszis lány képein kívül a havonta változó modell barátnő és a többi csinos hölgy képei is igen népszerűek.

A mobil erotika kiugró sikerét látva indította el a Vodafone az “Én Barátnőm” szolgáltatást a napokban. A fejlesztő cég a Hong Kongban már működő – és Magyarországon másodikként bevezetett – szolgáltatás alapjait használja fel a szintén Vodafone előfizetők számára elérhető játékban. Sylvi rajongóinak arról kell gondoskodniuk, hogy virtuális barátnőjük kívánságait teljesítsék, ezáltal kiegyensúlyozott és boldog legyen. Ez azért sem könnyű, mert Sylvi – mint minden nő – kissé kiszámíthatatlan…

Három kategóriában – szépség, sikeresség, szerelem – kell Sylvi kedvére tenni, de vigyázat! Sem elhanyagolni, sem túlzásba vinni nem szabad az udvarlást, ugyanis ilyen esetben a kisasszony – megelégelvén a folyamatos ostromlást - vagy szakít csábítójával, vagy egyszerűen megunja, annyira, hogy akár el is alszik..Aki viszont igazán ért a nők nyelvén, fokozatosan feloldhatja a kezdetben visszafogott szépség gátlásait, és elnyerheti jutalmát: Sylvi erotikus fotósorozatát.

Bódi Sylvi nem elégedett meg a rajongókkal való kapcsolattartás ilyen szintjével, és más módon is beengedi mindennapjaiba rajongóit: hamarosan elindítja saját weboldalán blogját is.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Közel az idő, amikor már nem lesz kormány

2018. február 20. 13:25

Gyorsuló vágykeltők – Minden út a fogyasztáshoz vezet!

2018. február 8. 10:28

Stratégiai program indul a blokklánc és fintech fejlesztések ösztönzésére

2018. január 26. 15:12

E-kereskedelmi Körkép 2017

2017. december 28. 09:48
cloudappsportal.com