LG-Nortel vegyes vállalat a telekommunikációs és hálózati megoldások területén

forrás Prim Online, 2005. augusztus 24. 10:54
Az LG Electronics és a Nortel létrehozta vegyes vállalatát, amely telekommunikációs és a hálózati megoldásokat kínál majd a vezetékes és vezeték nélküli, az optikai és a vállalati szférában Dél-Koreában és világszerte.
A megállapodást Szöulban írta alá az LG Electronics és a Nortel ügyvezető igazgatója S.S. Kim és Bill Owens. Az LG-Nortel névre keresztelt vegyes vállalat összeköti az LG Electronics telekommunikációs infrastruktúra szolgáltatását, valamint a Nortel disztribúciós és szolgáltató üzletágát Dél-Koreában.

Az LG-Nortel vegyes vállalat támogatja majd a két cég folyamatban lévő fejlesztéseit az élvonalbeli vezetékes és vezeték nélküli, optikai, valamint vállalati kommunikációs és hálózati megoldások területén a globális üzleti siker érdekében. Kiaknázva Dél-Korea technológiai vezető szerepét a két cég elkötelezetten törekszik arra, hogy első osztályú erőforrásait és a szaktudását kihasználja, valamint a kulcsfontosságú piacok vezető szereplőivel egyesítse erőit.

A Nortel 50% plusz egy részvénnyel részesedik majd a vegyes vállalatból, amiért cserébe 145 millió dollárral és a cég dél-koreai disztribúciós és szolgáltató üzletágának fejlesztésével járul hozzá a vegyes vállalat sikereihez. Ezen kívül az LG Electronics két éven keresztül részesedik a vegyes vállalat által elért üzleti sikerekből.

A két cég közös egyetértésben a vegyes vállalat élére J.R. Lee-t tervezi kinevezni az LG-től. Az ügyvezető igazgatói pozíció várományosa a Norteles Paul House. Az LG hálózatfejlesztési üzletága, valamint a Nortel dél-koreai tevékenységei 2004-ben összesen 530 millió dollár bevételt eredményeztek.

Fülhallgató elosztók szerepe a mindennapokban

Bár első hallásra talán felesleges kiegészítőnek tűnhet, de a kifejezetten olcsó megoldás sok esetben hasznos segítség lehet. Ez a kiegészítő eszköz arra alkalmas, hogy egy audio kimenet mással vagy másokkal megosztásra kerüljön. A termék kivitelétől függ, hogy mennyi személlyel osztható meg. Ezen aprócska kiegészítő segítségével is könnyebbek lehetnek bizonyos napok. Baráti kapcsolatok ápolásában, megerősítésében és új ismeretségek szerzésében is segítségedre lehet.

2020. január 19. 20:51

Mozgásérzékelős lámpát használva hatékonyan növelhető a biztonság

Le- és felkapcsolás bármiféle manuális beavatkozás nélkül? Mindez könnyen lehetséges, méghozzá akkor, ha a kültéri világítást sokkal kényelmesebbé varázsló mozgásérzékelős lámpát alkalmazunk.

2020. január 19. 20:45

Mivel tisztítsuk a hátizsákot?

A hátizsák tisztítása egyre nagyobb fejtörést okoz manapság, hiszen ahány anyag, annyi ajánlás. Aki pedig mindent végigolvas, nem is fogja tudni, hogy hol áll a feje. Megpróbáljuk összefoglalni, hogy hogyan tisztítsd otthoni körülmények között a leghatékonyabban a hátizsákodat.

2020. január 19. 20:36

Az optikai tárolók működési elve

Mindannyiunk otthonában megtalálhatóak. Ki többet, ki kevesebbet használja. Mindannyian tudjuk, mi az, mégis, hogy hogyan működik kérdésre kevesen tudnának válaszolni. Ettől természetesen mindannyian hallgatunk zenei CD-t, nézünk a DVD filmet, sőt, már Blu-Ray-t is. De mégis hogyan működnek? Az optikai adattárolók mindegyike használat közben semmilyen károsodásnak, kopásnak nincs kitéve. Így akár évtizedekig is működőképes maradhat.

2020. január 19. 19:55

Digitális transzformáció révén válik hatékonyabbá a logisztika és szállítmányozás

Az Infosys, az újgenerációs digitális szolgáltatások globális vezetője, partnerségre lép a GEFCO-val, az autóipari logisztika európai vezetőjével és a globális multimodális ellátási lánc szakértőjével, annak érdekében, hogy a következő öt évben támogassa a cég digitális átalakítását.

2020. január 19. 15:42

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Így válthatja le személyi igazolványunkat, útlevelünket egy okostelefon

2020. január 16. 14:39

Újra fesztiváloznak a marketingesek

2020. január 9. 08:01

Digitális biztonsági trendek 2020-ban a Sophos szerint

2020. január 3. 11:44

2020: az adatok évtizedének kezdete

2019. december 27. 10:55
online sportfogadás