A Lenovo kapta az Intel Fejlesztői Fórum innovációs fődíját

forrás Prim Online, 2005. augusztus 25. 22:01
A Lenovo ThinkPad X41 táblagépe nyerte a San Franciscó-i Intel Fejlesztői Fórum (IDF) most első ízben odaítélt „Technology Innovation Accelerated” innovációs fődíját.
A technológiai újító szellemet és az Intel új platformstratégiájának korai alkalmazását jutalmazó díjprogram döntőjében tizenhét termék versenyzett. Az Intel platformstratégiája a hardverek, szoftverek, szolgáltatások és támogatási megoldások integrálásával új képességeket kíván nyújtani a felhasználóknak az élet különböző területein – az otthoni és munkakörnyezetben, valamint a produktivitás, az információkezelés, a szórakozás és az egészségügyi ellátás területén.

A Lenovo három díjjal gazdagodott a programban. ThinkPad X41 Tablet modellje elnyerte a rendezvény legjobb termékének járó „Best of Show” díjat, és a „Mobil megoldások” kategóriájában is az első helyen végzett. A cég Intel Active Management technológiát alkalmazó ThinkCentre M52 rendszere a „Digitális iroda” kategóriában szerzett első helyezést.

A díjprogramba az IDF valamennyi kiállítója és szponzora nevezhette termékeit. A 30 jelentkezőből kiválasztott 17 döntőst több száz újságíró és elemző értékelte a Moscone Centerben megtartott háromnapos műszaki konferencia során.

Az Intel a program nemzetközi kiterjesztését tervezi. A március 7. és 9. közötti szintén San Franciscóban megrendezendő IDF alkalmából ismét kiosztja majd „Technology Innovation Accelerated” díjait.

Kulcsszavak: IDF díj Intel Lenovo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Google vezérigazgatója jelentette be a Google Bard indulását

2023. február 7. 12:34

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2022 díjazottjai!

2023. január 27. 09:47

Látássérülteknek fejlesztett eszköz nyerte az LG versenyének fődíját

2023. január 26. 14:02

Közeleg a 31. Magyar Innovációs Nagydíj felhívás beadási határideje

2023. január 16. 18:51