Logitech vezeték nélküli egér-billentyűzet csomag multimédia távirányítóval

forrás Prim Online, 2005. augusztus 28. 19:10
A Logitech Cordless Desktop S 510 Media Remote termékcsomag minimalista megjelenésével új irányzatot indít, melynél a formatervezés lényege, hogy a manapság egyre gyakrabban lakóterekben elhelyezett számítógépek kiegészítői könnyen beleolvadjanak egy otthoni környezetbe. A multimédia távirányító segítségével digitális képeinket, zenéinket és videóinkat úgy is élvezhetjük, hogy közben nem kell a számítógép előtt ülnünk.


A Logitech Cordless Desktop S 510 Media Remote csomag távirányítója teljeskörű vezérlést biztosít zenehallgatáshoz, internetes rádiózáshoz, a PC navigációjához és fényképek nézegetéséhez egyaránt. A Logitech 27 MHz-es vezeték nélküli technológiáját használó távirányító hatósugara 4,8 méter. A távkapcsoló kompatibilis a legtöbb modern médialejátszó alkalmazással, mint például az iTunes®, a Musicmatch®, a Windows® Media Player vagy a WinAmp®. A csomagban megtalálható a Logitech® MediaLife™ szoftvere is, ami egyetlen közös felületen egyesíti a számítógépen található zenéket, képeket és videókat.

A távirányítón 7 darab személyre szabható gomb van, amiket a Logitech SetPoint szoftverével lehet beprogramozni. Ebből 3 „okos gomb”, amit egyszerűen betaníthatunk, ha hosszan lenyomva tartjuk őket egy nyitott zenelista, internetes rádióállomás, PC alkalmazás, mappa vagy weboldal felett.

A modern minimalista formatervezés jegyében az egér, a billentyűzet és a távirányító is korlátozott számú nyomógombot kapott, melyek mindegyike annak hasznossága szerint lett kiválogatva. A billentyűzeten vannak gombok a képek és zenék manipulálásához, mint például a Rotate (elforgatás) és a Shuffle (sorrend összekeverése). Alapértelmezés szerint a Rotate nyomógomb a digitális fényképeket 90 fokkal jobbra forgatja, de ez átállítható a másik irányra is. Egy Ctrl+Rotate billentyűkombináció a képet az ellenkező irányba forgatja el.

A 800 DPI felbontású optikai egéren a Logitech Tilt Wheel Plus Zoom gördítője kapott helyet, amivel a fotók és dokumentumok oldalirányú görgetése és nagyítása is lehetséges. A Logitech® SetPoint™ szoftverrel az egéren és a billentyűzeten minden gombot át lehet programozni, hogy tetszés szerinti alkalmazásokat indítsanak el.
Intelligens energiagazdálkodás

A Logitech Cordless Desktop S 510 Media Remote csomagban található billentyűzet várható elem-élettartama átlagos felhasználás mellett 6 hónap. Az egér egy elemkészlettel akár 8 hónapig vagy még tovább is bírja, annak az optikai megoldásnak köszönhetően, ami az emberi szem számára láthatatlan, és nagyon kevés áramot fogyasztó fénysugarat használ. Az egéren található ki-be kapcsoló segítségével az elemek élettartamát még tovább növelhetjük. A kimerült elemek okozta kellemetlen meglepetéseket elkerülendő az S 510 csomag minden tagján elemtöltöttség-jelző fény kapott helyet, ami zöldről pirosra vált, ha a billentyűzet, az egér vagy a távirányító elemeiben már csak 10 napra elegendő áram maradt. A billentyűzet elem-töltöttségének ellenőrzését bármikor elvégezhetjük az F1 gomb lenyomásával.

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Philips Monitors E1 terméksorozat három új, többcélú modellel bővül

A Philips Monitors E1 sorozata ebben a hónapban három új modellel bővül. Az irodai felhasználók és távmunkában dolgozók számára szükséges összes alapvető funkcióval ellátott új modellek segítenek a felhasználóknak a kapcsolattartásban és növelik a termelékenységüket, mindezt versenyképes áron. 

2024. március 28. 13:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05