Samsung-újdonságok az IFA 2005 szakkiállításon

forrás Prim Online, 2005. szeptember 1. 12:40
A Samsung bemutatja új televízióportfolióját, valamint egyéb - televíziózásra is alkalmas - hordozható készülékeit a világ legnagyobb szórakoztatóelektronikai kiállításán és vásárán, a Berlinben megrendezett IFA 2005-ön.
A Samsung az IFA 2005 szakkiállításon is bemutatja televízióóriásait, a 102" plazmamodellt, a 82" LCD-televíziót és a 71" DLP-modellt. Ezekenkívül a vásár látogatói megcsodálhatják a keskeny képcsöves kialakítású, egészen új termékkategóriát teremtő SlimFit készülékeket is, amelyek a CRP (Cathode Ray Panel) technológiának köszönhetően mindössze 16" mélységűek, a hagyományos televíziók átlagosan 24" mélységével szemben. A vállalatot olyan fejlesztések teszik az iparág úttörőjévé, mint a DNIe (Digital Natural Image engine), a Samsung saját fejlesztésű képoptimalizáló áramköre vagy a 13 bites színreprodukció, amely nem kevesebb, mint 549 millió színárnyalat megjelenítésére képes. Az otthoni használatra készült televíziókon kívül a kiállításon a Samsung bemutatja mobiltelevíziózási technológiáit is, amelyek lehetővé teszik, hogy a tévéműsorokat bárhol, bármikor figyelemmel kísérhessük egy laptop, PDA, mobiltelefon, hordozható DVD-lejátszó vagy hordozható médialejátszó segítségével.

A televízióújdonságokon kívül a Samsung standján megtekinthetőek a gyártó legújabb, formatervezett videokamerái, házimozirendszerei és digitális zenelejátszói is.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás