Firefox 1.5 Beta szeptember 8-tól

Milkovits Gábor, 2005. szeptember 3. 19:27
A Mozilla Alapítvány bejelentette, hogy szeptember 8-tól letölthető lesz a Firefox böngésző első komolyabb mértékben megújított változatának béta tesztverziója.
A Firefox 1.5-öt eredetileg nyár végére ígérte a fejlesztőcsapat, az új menetrend szerint viszont a Beta 2 október 5-re, míg a végleges verzióval általában gyakorlatilag megegyező "Release Candidate 1" október 28-ra várható. A közleményben nem tértek ki a konkrét változtatásokra, ám a korábban kiadott, fejlesztőknek szánt alfa tesztváltozat olyan újításokat tartalmaz, mint a kizárólag az új fájlok, nem pedig a teljes szoftver letöltését igénylő egyszerűsített frissítő alkalmazás, a gyorsabb navigáció, a böngészőcímkék egérrel történő grafikus mozgatását és cseréjét lehetővé tevő megoldás, továbbfejlesztett pop-up blokkoló, illetve a Mac OS X rendszer szélesebb körű támogatása.

A megjelenése óta mindvégig töretlenül sikeres ingyenes, nyílt forráskódú Firefox böngészőprogram piaci térhódítása az internetes forgalmat figyelő cégek szerint júliusban megtorpant, a még mindig abszolút domináns Internet Explorer-nek pedig sikerült sok felhasználót visszahódítania. A Mozilla Alapítvány nemrég egy üzleti alapon működő vállalkozást hozott létre termékei hatékonyabb forgalmazásának elősegítésére.
Kulcsszavak: Firefox Mozilla

Szoftver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A HP a V4 Future Sports Festivalon mutatja be legújabb OMEN gaming eszközeit

 A HP az OMEN termékek széles kínálatát mutatja be szeptember 21-én és 22-én a V4 Future Sports Festivalon. A kilátogató játékosok megismerhetik az OMEN 15 és OMEN X 17 laptopokat, amelyek a Tempest hűtési technológiának köszönhetően kiemelkedő teljesítményre képesek és az új OMEN Desktop asztali gépet, amely minden elemében játékosoknak készült. A vállalat emellett olyan kiegészítőket mutat be, mint például az OMEN Photon vezeték nélküli egér, amely könnyedén személyre szabható és Proaktív Vezeték nélküli Technológiájával 0,2 ms-os válaszidőre képes. A HP ezek mellett bemutatja a játékosoknak OMEN kijelzőit is, köztük a 32 colos vagy 27 colos monitorait NVIDIA® G-SYNC® technológiával. 

2019. szeptember 19. 14:17

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás