A T-Com Tudakozó Plusz szolgáltatása a legjobb Európában

forrás Prim Online, 2005. szeptember 20. 12:32
A T-Com Tudakozó Plusz szolgáltatása nyerte el 2005-ben a Legjobb Európai Tudakozó Szolgáltatás díját. A 197-es számon hívható Tudakozó Plusz a szolgáltatás magas minősége, a látványos fejlődés és a folyamatos megújulásra való törekvés miatt kapta meg e jelentős, nemzetközi elismerést. E kategóriában megelőzte a svéd és a spanyol távközlési cégek tudakozó szolgáltatásait.
A Tudakozó Plusz szolgáltatása erős nemzetközi versenyben lett a legjobb Európában, a Legjobb Európai Tudakozó Szolgáltatás kategóriában megelőzte a svéd és a spanyol távközlési cégek tudakozó szolgáltatásait. A Világ Legjobb Tudakozója Szolgáltatás kategóriában pedig egy spanyol és egy új-zélandi tudakozóval együtt bekerült a döntőbe. A független zsűri a szolgáltatás minősége és a folyamatos megújulásra való törekvés miatt ítélte oda a Tudakozó Plusznak a Legjobb Európai Tudakozó Szolgáltatás díját. Az eredményt Manchesterben hirdették ki egy nemzetközi, szakmai konferencián.

A díjat a 118tracker nevű, piackutató és tanácsadó cég alapította, amelyet a 2003-as liberalizáció nyomán 140 szereplősre bővült brit tudakozó piac teljesítményének figyelésére, a minőség és az ügyfélelégedettség növelésére hoztak létre. A tapasztalatcsere és a fejlesztési eredmények megismerése érdekében évente nemzetközi konferenciát szerveznek. A minőség elismerésére pedig különféle szakmai kategóriákban díjazzák a legjobbakat. Az idei versenyben több mint negyven résztvevő indult.
Kulcsszavak: vezetékes T-Com

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Babakocsikhoz fejleszt intelligens hajtásrendszert a Bosch

Hetes erősségű szél süvít a Beaufort-skála szerint, a levegő 60 km/h sebességgel áramlik a babakocsi körül, amelynek teteje ugyan már vadul lobog – maga a kocsi azonban nem mozdul a helyéről, pedig sem rögzítőfék, sem pedig emberi kéz nem tartja. Ezen feladatokat a Bosch új eStroller-rendszere veszi át, amely jóval több puszta elektromos hajtásnál.  

2019. október 10. 15:36

Korlátlan net és beszélgetés feltöltőkártyásoknak is

Korlátlan net, korlátlan beszélgetés, ez az igény azokban is sokszor felmerül, akik azért használnak felöltőkártyás előfizetést, mert kontrollálni szeretnék a költségeiket. A Telekomnál már a feltöltőkártyás ügyfelek számára is elérhetők a korlátlan csomagok, így október elsejétől a Dominósok is átélhetik a korlátlanság élményét. Az új Domino konstrukciókat belföldi használatra hozták létre. 1, 3 vagy 30 napos konstrukciókban.

2019. október 6. 12:11

A Samsung Galaxy S10 telefonok szoftverfrissítésével már egyes Galaxy Note10 funkciók is elérhetők

A Galaxy Note10 és Note10+ telefonok innovatív eszköztárával a felhasználók egyszerre lehetnek kreatívak és hatékonyak. Az európai piacokon szeptember 23-tól*  elérhető frissítéssel a Samsung a Galaxy S10e, S10, S10+ és S10 5G**  telefonokon is bemutatkoznak olyan funkciók, mint az AR-irkafirka, a videószerkesztő vagy a Kapcsolódás a Windowshoz lehetőség. 

2019. október 3. 16:44

A CIB Bank ügyfelei is élvezhetik az Apple Pay szolgáltatást

A CIB Bank elérhetővé tette CIB Visa Inspire kártyával rendelkező ügyfelei számára az Apple Pay szolgáltatást, amely nemcsak egyszerű és biztonságos, de minden eddiginél gyorsabb és kényelmesebb mobilfizetési módot biztosít.

2019. október 2. 14:20

Időseknek tevezett okostelefonok

A technológiai újításoknak köszönhetően a világunk folyamatosan változik, a mobiltechnológia fejlődése pedig különösen gyors. Miközben a legtöbb ember az újdonságok előnyeit élvezi, addig az idősebb generáció tagjai gyakran lemaradnak, mert egyszerűen nem tudnak lépést tartani az új trendekkel. Ez azonban nem jelenti azt, hogy le kéne mondaniuk az innovációkban rejlő előnyökről: számos okostelefonokban találhatók már olyan szolgáltatások, amelyek támogatják őket, vagy akár az életüket is megmenthetik!

2019. szeptember 27. 12:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás