Magyar oktatási szoftvercsomag a Coreltől

forrás Prim Online, 2005. szeptember 20. 12:45
A Corel a mai naptól kínálja legújabb regionális, oktatási szoftvercsomagját. A CorelDRAW Graphics Suite 12 Student and Teacher változatát külön a magyar, cseh, lengyel és orosz diákoknak és tanáraiknak fejlesztette ki a Corel.
A CorelDRAW Graphics Suite 12 Student and Teacher kiadása új lehetőségeket kínál az oktatás számára. A tervező eszközökkel és az igényeknek megfelelő segédanyaggal könnyebbé vált a kigondolt tárgyak formába öntése, megkönnyítve az oktatók és a hallgatók munkáját is. A programok magasfokú kompatibilitásának köszönhetően a CorelDRAW Graphics Suite 12 zökkenőmentesen használható Microsoft Office és Adobe Photoshop alkalmazásokkal együtt is.

Árazás és elérhetőség


A CorelDRAW Graphics Suite 12 Student and Teacher verziójának magyar nyelvű változata bruttó 10.000 Ft-os kiskereskedelmi áron kapható. A CorelDRAW Graphics Suite 12 Student and Teacher kapható csehül, lengyelül és oroszul is. További információ található a www.corel.com honlapon.

A CorelDRAW Graphics Suite 12 Student and Teacher már kapható a boltokban.

Kulcsszavak: oktatás multimédia Corel

Oktatás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Újabb húszezer laptopot szállít a Delta Systems Kft. az iskoláknak

A tavaly őszi szállítás után idén újabb, csaknem 20 ezer laptopot kapnak Békés, Jász-Nagykun-Szolnok, Baranya és Somogy vármegye diákjai a Delta Systems Kft. közreműködésével mintegy 4 milliárd forint értékben. A Klebelsberg Központ nevében eljáró Digitális Kormányzati Ügynökség (DKÜ) a csaknem húszezer darab notebook beszerzésével kapcsolatos közbeszerzés nyerteseként nevezte meg a Delta Systems Kft. vezette konzorciumot, mellyel a négy vármegye tanulói számára biztosítják a digitális oktatáshoz való egyenlő hozzáférés feltételeit. 

2024. április 24. 10:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50