Epson PictureMate 100: kerülőutak nélkül

forrás Prim Online, 2005. szeptember 23. 14:29
Kompakt, szép fehér, nem kell hozzá sem számítógép, sem hálózati kábel, és feleslegessé teszi a hosszú várakozást a 10x15 centis fotókra – mi az? Úgy van, ez az új Epson PictureMate 100!
A fényképek kézitáska alakú, fotólaborra emlékeztető új barátjával egy szempillantás alatt kézzelfoghatóvá válnak az emlékek: mindössze 91 másodperc elteltével már kezünkben csillog a fénykép a jól bevált Epson-minőségben. A képek árban is igazán ragyogók, egy 10x15 centiméteres fotó mindössze 75 forintba kerül. A gép kezelése igazán egyszerű: csak behelyezzük a memóriakártyát, kiválasztjuk a képet, kiadjuk a nyomtatási parancsot, és már készen is vagyunk! A 1,5 colos színes LCD-kijelzőn még nyomtatás előtt megnézhetjük a nyomtatandó képet. Az Epson PictureMate 100 2005. október közepétől, 38.900 forintos áron kapható.

Nem csak otthon, hanem ünnepélyeken vagy különleges alkalmakkor is kiválóan teljesít az Epson PictureMate 100. A választható lítium-ion akkumulátorok miatt ugyanis nincs a világnak olyan pontja, ahol ne lehetne azonnal kinyomtatni az épp imént „ellőtt” képeket. Mivel az Epson még egy fogantyúval is ellátta a készüléket, gyakorlatilag bárhová magunkkal vihetjük!

A megfelelő mennyiségű tintát és mintegy 135 db Epson fotópapírt tartalmazó Picture Pack-nak köszönhetően az eredeti Epson fogyóanyagok utánpótlása nemcsak egyszerű, de igen gazdaságos is! Az egy fényképre jutó költség mindössze 75 forint.

Az Epson PictureMate 100 főbb jellemzői:


Kifinomult megjelenés
10x15 cm-es, fotólabor-minőségű fényképek, alacsony és előre kiszámítható költségek mellett (az Epson PicturePack használatával csak 75 forint képenként)
A praktikus fogantyúnak és a választható akkumulátornak köszönhetően hordozható, így bárhol használható
1,5 colos színes LCD-kijelző, amelyen előzetesen megnézhetjük, kiválaszthatjuk és szerkeszthetjük a képeket, anélkül, hogy számítógépre lenne szükségünk
10x15 cm-es képek nyomtatása 91 másodperc alatt (számítógép nélkül)
Kreatív nyomtatási funkciók: válaszható keretek. szépia üzemmód, fekete-fehér
Epson PhotoEnhance technológia tájképek és portréfelvételek automatikus feljavításához
Rengeteg csatlakoztatási lehetőség: valamennyi ma használt memóriakártya-típussal kompatibilis csatlakozó, PictBridge technológia, USB-n keresztüli közvetlen nyomtatási lehetőség, DPOF-technológia (Digital Print Order Format), Print Image Matching III, opcionálisan kapható Bluetooth-adapter a kompatibilis, fényképezésre alkalmas telefonokhoz vagy más, Bluetooth-os készülékekhez
Biztonsági mentés funkció a memóriakártyán található adatok biztonsága érdekében, mellyel a mentés közvetlenül egy külső eszközre – CD, ZIP-meghajtó - történik
Ár: 38.900 forint áfával együtt
Kapható: 2005. október közepétől


Kulcsszavak: fotó printer Epson

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Éles részletek és tiszta, gyors tempójú mozgás az AGON by AOC új gaming monitorával

Az AGON by AOC – a világ vezető gamer monitor* és IT-kiegészítő márkája büszkén mutatja be a kompakt Q24G2A/BK modellt az AOC GAMING termékpalettájáról. Ez a gaming monitor egy 23,8″-es (60,4 cm) IPS panellel rendelkezik, amely figyelemre méltó QHD felbontást (2560x1440) biztosít 165 Hz frissítési rátával és 1 ms MPRT válaszidővel. Az 1000:1 kontrasztarányt és 108,7% -os sRGB színskála-lefedettséget kínáló AOC GAMING Q24G2A/BK lenyűgöző látványt és reszponzív teljesítményt nyújt helytakarékos formában.

2023. május 28. 13:32

A Genesis tarolt a lengyel IT Hardware magazin által rendezett népszerűségi versenyen

A Genesisnek nagy sikere volt a lengyel IT Hardware magazin által szervezett, és a gamerek körében is elimert közönségszavazáson. A Genesis márkát a legjobb gamer brandnek választották meg, több más jelentős elismeréssel együtt.

2023. május 25. 11:21

Precíziós ipari robottal és okosszemüveggel tarolt az Epson a legrangosabb dizájnversenyen

Az Epson öt tintasugaras nyomtató modellje, egy ipari robotja, egy projektora és egy ipari alkalmazásokhoz tervezett okosszemüvegmodellje is Red Dot-díjat kapott a nemzetközi dizájn legnagyobb seregszemléjén. A Red Dot: Production Design 2023-on az Epson immár negyedszer érdemelte ki a Best of the Best díjat, ezúttal egy kompakt fotónyomtatóval.

2023. május 21. 11:50

Gaming monitor a hatékony multitaskinghoz?

Bár szokatlannak tűnhet, egy játékosok igényeire szabott monitor nem csak gamerek számára lehet ideális: a munkahelyi és iskolai feladatvégzés hatékonyságát is javíthatja. Ha elég széles egy monitor kijelzője, akár négy ablak együttes megjelenítése is lehetséges amellett, hogy a felhasználó kényelmesen, egy helyen láthat minden számára fontos információt.

2023. május 16. 19:58

Új készülékekkel jelentkezik az Evnia

A gaming ipar soha nem látott magasságokban jár, és tagjai korosztályra való tekintet nélkül, minden országban élvezik a legújabb technológiai fejlesztések által lehetővé tett magával ragadó izgalmakat. 

2023. május 11. 18:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39