Cégcsoportot alapít a Mirai Interactive és a red-stars

forrás Prim Online, 2005. október 19. 11:26
Arcus Interactive Group néven közös részvénytársaságot alapít a Mirai Interactive Kft. és a red-stars Rt. A két eddigi versenytárs mostantól közös stratégiai és pénzügyi irányítás mellett működik.
"A red-stars és a Mirai csapata nagyon hasonlóan látja az interaktív piac fejlődését. Az Arcus Interactive Group mostantól optimális szervezeti keretek között, minden eddiginél hatékonyabban szolgálja ki a csoport ügyfeleit, és alkalmazza a digitális média adta kommunikációs üzleti lehetőségeket" - mondta Szilágyi Péter, az Arcus Interactive Group Rt. vezérigazgatója, aki egyúttal a Mirai Interactive ügyvezetője is.

"Bizonyítani fogjuk, hogy egy nagy csapattal dolgozó ügynökség is működhet rugalmasan. Az Arcus Interactive Group lényege, hogy minden projekttípushoz a legnagyobb üzleti értéket teremtő költséghatékony megoldásokat és ügyfélkapcsolati mechanizmust tudja hozzárendelni" - fogalmazott Szénási Zoltán, az Arcus igazgatóságának elnöke, vezérigazgató-helyettese, a red-stars Rt. vezérigazgatója.

Az interaktív marketing-kommunikációs tanácsadással és stratégiai tervezéssel, kreatív tervezéssel, kivitelezéssel illetve online média tervezéssel és vásárlással foglalkozó Arcus csoport összesített árbevétele a 2005. évben már meghaladja a félmilliárd forintot, míg a tulajdonosok a 2006. évre legalább 30-40%-os árbevétel-növekedést terveznek.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás