Új vezető a Vatera.hu-nál

forrás Prim Online, 2005. október 20. 15:54
A www.vatera.hu csapata októberben új taggal bővült. Gerő Viktor az operatív irányítás és webes fejlesztések koordinációja mellett Valner Szabolcs regionális vezető feladatait is átveszi.
Valner Szabolcs a jövő évtől külföldön folytatja pályafutását, és stratégiai tanácsadóként vesz rész az aukciós oldal munkájában. Csupor Erik, a Vatera.hu Kft. ügyvezetője változatlanul a B2C területek fejlesztéséért felelős.

Gerő Viktor az elmúlt 5 évben, a többségi tulajdonában lévő VICTORINET Internet Kft.-t vezette. A cég internetes megjelenések tervezésével, kivitelezésével és online marketingtervek készítésével foglalkozik. Jelentősebb referenciáik közé tartozik a www.citroen.hu vagy a www.fagor.hu. Ezt megelőzően a MatávNet Rt. webfejlesztési vezetője, előtte a Carnation Consulting projektvezetője volt. Gerő Viktor nevéhez fűződik a MatávNet színeiben elkészült www.matav.hu, www.rtlklub.hu vagy számos Matáv eszköz site, brand site.
Kulcsszavak: Vatera

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A UPS önvezető járműveket fejlesztő cégben szerzett részesedést

UPS bejelentette , hogy a kockázatitőke-befektetéssel foglalkozó leányvállalata, a UPS Ventures kisebbségi részesedést szerzett az autonóm teherautókat fejlesztő TuSimple vállalkozásban. A két vállalat Arizónában meg is kezdte az első önvezető nyergesvontatójuk tesztjét, azt vizsgálva, hogy e járművek javíthatják-e a szolgáltatásminőséget és hatékonyságot a UPS hálózatában. Az ügylet egy korábban indított kereskedelmi együttműködés folyománya, melyben a UPS szállítási szolgáltatásokat vásárolt a TuSimple-től.

2019. augusztus 23. 09:24

Olasz sztárépítész páros készített installációt az LG standjára a 2019-es IFA-n

A 2019-es, berlini IFA szakkiállításon mutatkozik be az LG és a nemzetközi építészeti vállalat, a Studio Fuksas egyedülálló, közös installációja. 

2019. augusztus 22. 11:37

Egy tajvani lakásból indult, óriásvállalat lett

A Zyxel tegnap ünnepelte fennállásának 30. évét, melyre különleges eseményekkel készül a tajvani hálózati kommunikációs eszközöket gyártó vállalat. Az ünneplésben, amit a „Go 30, Beyond Possibility” név alatt rendeznek, minden Unizyx alkalmazott részt vesz, termék promóciók illetve közösségi média kampányok indulnak el a világ minden táján.

2019. augusztus 22. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mit mér és mire panaszkodik a magyar netező?

2019. augusztus 19. 09:35

A Magyar Telekom 2019. második negyedéves eredményei

2019. augusztus 8. 11:32

Új tulajdonosa van a UPC-nek

2019. augusztus 1. 12:20

A Bosch és a Daimler megvalósítja a vezető nélküli, automatizált parkolást

2019. július 31. 16:53
online sportfogadás