Fotónyomtatás otthon saját fotólaborral

forrás Prim Online, 2005. október 22. 09:17
Az Epson Stylus Photo RX520 típussal az Epson egy mindent tudó otthoni fotólabort fejlesztett ki.
A színes kijelzőn keresztül már előre megnézheti a felhasználó, hogy mit fog nyomtatni, szkennelni vagy másolni. A beolvasás felfrissíti a régi és fakó fényképeket, eltünteti a karcolásokat és a port, másolóként kiváló minőségű szöveges dokumentumokat készít, nyomtatóként pedig laborminőségű fényképeket produkál. Négy különálló tintapatronja egyenként is cserélhető.

Kategóriájának egyetlen készülékeként az Epson Stylus Photo RX520 integrált átvilágító egységgel rendelkezik, így diákat és negatívokat is képes akár 2400 dpi felbontásban digitalizálni.

A 2 pikoliteres minimális cseppméret az 5760 dpi felbontással együtt kiváló minőségű szöveges dokumentumokat, valamint laborminőségű fényképeket garantál akár keret nélküli A4-es méretben. A fényképeket az integrált kártyaolvasók, valamint a PictBridge és az USB Direct Print segítségével közvetlenül a memóriakártyákról és a digitális kameráról lehet kinyomtatni. Különösen hasznos segítség az 1,5 colos színes LCD kijelző, amin nyomtatás előtt a képeket meg lehet nézni. A készülék szkenneléskor is teljes mértékben megmutatja erejét: automatikus színhelyreállítás és portalanítás gondoskodik az optimális eredményről fárasztó utómunkálatok nélkül, a PhotoEnhance funkció pedig szükség esetén beállítja a kontrasztot és a színeket.
Kulcsszavak: printer Epson

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Éles részletek és tiszta, gyors tempójú mozgás az AGON by AOC új gaming monitorával

Az AGON by AOC – a világ vezető gamer monitor* és IT-kiegészítő márkája büszkén mutatja be a kompakt Q24G2A/BK modellt az AOC GAMING termékpalettájáról. Ez a gaming monitor egy 23,8″-es (60,4 cm) IPS panellel rendelkezik, amely figyelemre méltó QHD felbontást (2560x1440) biztosít 165 Hz frissítési rátával és 1 ms MPRT válaszidővel. Az 1000:1 kontrasztarányt és 108,7% -os sRGB színskála-lefedettséget kínáló AOC GAMING Q24G2A/BK lenyűgöző látványt és reszponzív teljesítményt nyújt helytakarékos formában.

2023. május 28. 13:32

A Genesis tarolt a lengyel IT Hardware magazin által rendezett népszerűségi versenyen

A Genesisnek nagy sikere volt a lengyel IT Hardware magazin által szervezett, és a gamerek körében is elimert közönségszavazáson. A Genesis márkát a legjobb gamer brandnek választották meg, több más jelentős elismeréssel együtt.

2023. május 25. 11:21

Precíziós ipari robottal és okosszemüveggel tarolt az Epson a legrangosabb dizájnversenyen

Az Epson öt tintasugaras nyomtató modellje, egy ipari robotja, egy projektora és egy ipari alkalmazásokhoz tervezett okosszemüvegmodellje is Red Dot-díjat kapott a nemzetközi dizájn legnagyobb seregszemléjén. A Red Dot: Production Design 2023-on az Epson immár negyedszer érdemelte ki a Best of the Best díjat, ezúttal egy kompakt fotónyomtatóval.

2023. május 21. 11:50

Gaming monitor a hatékony multitaskinghoz?

Bár szokatlannak tűnhet, egy játékosok igényeire szabott monitor nem csak gamerek számára lehet ideális: a munkahelyi és iskolai feladatvégzés hatékonyságát is javíthatja. Ha elég széles egy monitor kijelzője, akár négy ablak együttes megjelenítése is lehetséges amellett, hogy a felhasználó kényelmesen, egy helyen láthat minden számára fontos információt.

2023. május 16. 19:58

Új készülékekkel jelentkezik az Evnia

A gaming ipar soha nem látott magasságokban jár, és tagjai korosztályra való tekintet nélkül, minden országban élvezik a legújabb technológiai fejlesztések által lehetővé tett magával ragadó izgalmakat. 

2023. május 11. 18:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39