Fotónyomtatás otthon saját fotólaborral

forrás Prim Online, 2005. október 22. 09:17
Az Epson Stylus Photo RX520 típussal az Epson egy mindent tudó otthoni fotólabort fejlesztett ki.
A színes kijelzőn keresztül már előre megnézheti a felhasználó, hogy mit fog nyomtatni, szkennelni vagy másolni. A beolvasás felfrissíti a régi és fakó fényképeket, eltünteti a karcolásokat és a port, másolóként kiváló minőségű szöveges dokumentumokat készít, nyomtatóként pedig laborminőségű fényképeket produkál. Négy különálló tintapatronja egyenként is cserélhető.

Kategóriájának egyetlen készülékeként az Epson Stylus Photo RX520 integrált átvilágító egységgel rendelkezik, így diákat és negatívokat is képes akár 2400 dpi felbontásban digitalizálni.

A 2 pikoliteres minimális cseppméret az 5760 dpi felbontással együtt kiváló minőségű szöveges dokumentumokat, valamint laborminőségű fényképeket garantál akár keret nélküli A4-es méretben. A fényképeket az integrált kártyaolvasók, valamint a PictBridge és az USB Direct Print segítségével közvetlenül a memóriakártyákról és a digitális kameráról lehet kinyomtatni. Különösen hasznos segítség az 1,5 colos színes LCD kijelző, amin nyomtatás előtt a képeket meg lehet nézni. A készülék szkenneléskor is teljes mértékben megmutatja erejét: automatikus színhelyreállítás és portalanítás gondoskodik az optimális eredményről fárasztó utómunkálatok nélkül, a PhotoEnhance funkció pedig szükség esetén beállítja a kontrasztot és a színeket.
Kulcsszavak: printer Epson

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az AGON by AOC bemutatja a core gamereket célzó legújabb gaming monitorját

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő-márkája – bemutatja az AOC GAMING CQ27G2S/BK modellt, egy 27 hüvelykes (68,6 cm) QHD ívelt gaming monitort, amely aprólékos tervezésével egyesíti a gaming világ legkeresettebb jellemzőit. 

2023. szeptember 22. 14:20

Gaming útközben az új AOC GAMING 16G3 modellel

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – bejelenti az AOC GAMING első hordozható gaming monitorát, a 16G3 modellt. A 15,6 hüvelykes (39,5 cm) kijelzőt úgy került megtervezésre, hogy karcsú, vékony és szemet gyönyörködtető kialakításával lépést tartson a magával ragadó mobil játékokkal és fokozza az útközbeni termelékenységet.

2023. szeptember 16. 15:47

Új termékekkel jelentkezik a Philips monitors

A szeptember mindig energikus és lendületet ad életünk újjászervezéséhez és újrakezdéshez. A diákok visszatérnek az osztálytermekbe, a családok pedig a tanévhez igazítják a naptárukat. Sok szakember a nyári szünet után felfrissülve tér vissza az irodába, és új erővel veti bele magát a feladatokba. Talán nem meglepő, hogy az elektronikai cikkek iránt különösen nagy a kereslet az évnek ebben az időszakában: az adatok szerint az EMEA-régióban a válaszadók 45%-a tervezi új elektronikai termékek vásárlását, a laptopoktól a táblagépekig, a monitoroktól a webkonferencia-kiegészítőkig*.

2023. szeptember 6. 09:56

Mire figyeljünk az okoseszközök vásárlásakor?

Az okoseszközök egyre nagyobb szerepet kapnak az oktatásban, de nem mindegy, hogyan választunk. A megfelelő készülékek nem csak megkönnyíthetik a tanulást, de ha energiatakarékos, időt álló darabokat választunk, még a környezettudatosság szempontjának is megfelelhetünk.

2023. augusztus 29. 13:01

Itt a Samsung első Dual UHD felbontású gaming monitorja

A Samsung a vizuális kijelzők üzletágának élvonalbeli vállalataként mutatja be az Odyssey széria legújabb modelljeit, a gaming monitorok jövőjét meghatározó 57 colos Odyssey Neo G9 és az 55 colos Odyssey Ark készülékeket. Az új játékmonitorok először az egyik legnevesebb nemzetközi számítógépes- és videójáték rendezvényen, a kölni Gamescom 2023 kiállításon láthatóak augusztus 23. és 27. között. 

2023. augusztus 26. 16:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59