EFFIE díjas lett a CitroMail.hu

forrás Prim Online, 2005. október 25. 16:02
Október 21-én este a Thália Színházban átadták a marketing-kommunikációs szakma egyik legnagyobb elismerésének számító Effie díjakat. A Sanoma Budapest Kiadói Rt. gondozásában működő CitroMail.hu, Levelet kaptam, lájf! című kampányával került a díjazottak közé.
A Magyar Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége (MAKSZ) és a Reklám Világszövetség (IAA) Magyarországi Tagozata negyedik alkalommal rendezte meg hazánkban az Effie reklámhatékonysági versenyt. A díjátadóra hagyományosan az Effie Gálán került sor, melyen Németh Norbert internet lapigazgató a 2004 novemberében zajlott CitroMail.hu bevezető kampányának sikerességéért vehetett át elismerést. A szakértő zsűri döntése alapján a CitroMail.hu szolgáltatás kategóriában ezüst Effie díjat kapott.

A Sanoma Budapest Kiadói Rt. a CitroMail.hu bevezetésével az ingyenes levelezőrendszerek piacát nagy részben uraló Freemail.hu egyeduralmának szándékozott véget vetni. A kiadó a kitűzött céljait jelentős mértékben túlszárnyalta. Az eredetileg kitűzött 100.000-es egyedi regisztrált felhasználószám elérése 2004 végéig 220 százalékon, a weboldal látogatottságára vonatkozóan tervezett 20.000-es egyedi látogatószám pedig szintén 200 százalékon teljesült. A CitroMail.hu termékbevezetésének és kampányának sikerét az újszerű termékkoncepció, a fiatalos és egyedi arculattal bíró reklámkampány, valamint a hatékony média-mix biztosította, melynek elemei a rádió szpotok, a magazinokban és szakfolyóiratokban futó hirdetések valamint az online interaktív megjelenések voltak.

A CitroMail.hu bevezetésére készült kampányt a Kirowski Rt. tervezte és bonyolította le.

A CitroMail.hu levelezőrendszernek mostanra 455 000 regisztrált felhasználója van, egyedi látogatószáma a hétköznapokon meghaladja a 100 ezret.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás