Ingyenes Google-titkok e-könyvben

forrás Prim Online, 2005. november 2. 14:42
Hogyan kerüljünk az első találati oldalra a Google keresőben címmel 2 részes, ingyenes e-könyvet jelentetett meg a Silihost tárhely-szolgáltató.
A honlap-tulajdonosok szakmai támogatását célul kitűző Silihost Kft. 2 részes, teljesen ingyenes elektronikus könyvet jelentetett meg. A tárhely-optimalizálási szakmai titkok bemutatásán túl a cég e-könyveinek különlegessége közé tartozik védjegyezhetőség, melynek segítségével bárki elhelyezheti a PDF-dokumentumokban saját reklám-üzenetét.

A Google-titkok e-könyv első részének bevezetője a kereső-marketing általános fogalmait ismerteti, kiemelve a keresőmotorokon keresztüli forgalomszerzés költségkímélő tényezőit.

A 2. fejezetben az internetes keresők lelkivilágával foglalkozik a könyv, így bemutatja a népszerű Google működését, köztük a kereső-robotot, az indexelést (a tárhely tartalmának listázását), a tárhely-feltérképezés bejárási mélységét, a dinamikus és a statikus linkek szerepét.

A 3. fejezetben a tanulmány a Google optimalizálás szempontjait elemzi, köztük a megfelelő kulcsszavak szerepét, a meta jelzőket, a képleírókat és nem utolsó sorban az oldal-értéket (page rank).

A 4. fő fejezet a „Hogyan költhetjük el az online reklámozásra szánt keretünket” címet viseli.

A Silihost e-könyv 2. része gyakorlati tanácsokkal szolgál, köztük a kulcsszavak kiválasztásának általános szempontjaival, ezt követik a kulcsszavakra történő optimalizálás fortélyai, majd az oldalcímek ereje, vizsgálata szoftver segítségével.

Igen hasznos téma az „Így szerepelhetünk hamarabb a kereső találati között honlapunkkal” címet viselő fejezet, illetve a „Hogyan indexeltessük be új honlapunkat 24/72 óra alatt” kérdéskör.

A Silihost e-könyvének 2. része végül a kereső-marketing egyik leghatékonyabb módjával, a linkcseréléssel foglalkozik és természetesen nem maradt ki a segédletből a megfelelő találati oldalra kerülés elérése sem – mindez a honlapunkra mutató külső linkek által.

A Silihost Google-tikok e-könyve letölthető innen.

Kulcsszavak: Google e-book Silihost

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Maradjunk otthon – de játsszunk élőben!

A világjárvány második hullámának berobbanásával szinte minden országban korlátozásokat terveznek bevezetni, ami azt jelenti, hogy előbb-utóbb Magyarországon is változások lesznek. Négy fal között töltve az időt számos lehetőség van arra, hogy lekössük magunkat, szórakozzunk, vagy éppen olyasmit próbáljunk ki, amit eddig nem. Ez talán az egyik legjobb idő arra is, hogy kipróbáljunk egy-kettőt a legjobb élő kaszinó oldalak közül!

2020. szeptember 21. 16:41

Miért jobb az Eldorado, mint más piacterek?

A videojáték-piacok azok a helyek, ahol a világ minden tájáról érkező játékosok vásárolhatnak és eladhatnak játékon belüli pénznemeket, tárgyakat és fiókokat. Napjainkban a piacterek a pénzkeresés legjobb módját képviselik, mivel a játékosok értékes játékbeli tárgyaikat eladhatják azoknak a játékosoknak, akiknek szükségük van ezekre, és ebből meg is élhetnek.

2020. szeptember 21. 10:52

Szeptember 4-én érkezik az HBO GO-ra Ridley Scott sci-fi sorozata

Az HBO GO-ra érkező Ridley Scott sci-fi sorozat a nem is olyan távoli jövőben játszódik. Az emberiség kezdi uralma alá hajtani a világegyetemet. A gyarmatosítás korai szakaszában két android történetét követhetjük nyomon, akiknek az a feladata, hogy emberi gyerekeket neveljenek az egyik ismeretlen bolygón. A két androidnak – Apának és Anyának – komoly kihívással kell szembenéznie, amikor a növekvő kolóniát széteséssel fenyegeti egy vallási konfliktus. Az emberek hitének ellenőrzésre nehéz és hálátlan feladat.

2020. augusztus 19. 12:20

STRAND Fesztivál helyett SzabadSTRAND lesz Zamárdiban

Ma már tudjuk, hogy egyetlen zenei fesztivál se valósulhat meg 2020-ban itthon úgy, ahogyan megszoktuk, ahogyan vártuk. Ez alól a MOL Nagyon Balaton keretében tervezett zamárdi STRAND Fesztivál sem kivétel, amely augusztus 18-tól várta volna a közönséget. A szervezők SzabadSTRAND címmel az eredeti helyszínen, augusztus 19-22. között várják programokkal a közönséget. 

2020. augusztus 18. 20:13

Három dokucsatornát nyit meg nyár végén a UPC Direct

A UPC Direct a Viasat World médiavállalat három csatornáját is elérhetővé teszi minden előfizetőjének 2020. augusztus 14. és 31. között, így az adrenalinfüggők a Viasat Explore, a múlt kedvelői a Viasat History, a természetkedvelők pedig a Viasat Nature műsoraival – köztük számos premierrel – búcsúztathatják a nyarat. 

2020. augusztus 15. 10:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ismét lehet pályázni a Magyar Innovációs Nagydíjra

2020. december 1. 14:57

Hazánkban elsőként továbbított röntgenfelvételt egy diák 5G-n keresztül

2020. november 24. 12:01

A virtuális térben is nagyszabású startup találkozót szervezett a Hiventures

2020. november 21. 10:18

Robbanhat itthon év végén az e-kereskedelmi forgalom

2020. november 12. 15:52
online sportfogadás