Office billentyűzet a Viewsonic-tól

Kiss Ádám Zoltán, 2005. november 13. 12:45
A ViewSonic céget, mint a játékosoknak szánt szupermonitorok gyártóját ismertük meg, most meglepő módon egy igazán luxus kategóriába eső billentyűzettel, valamint egy drótnélküli egérrel jelentkeznek.
A ViewMate Office billentyűzet egy ergonomikus tervezésű eszköz. Az alsó rész kiszélesített pereme kényelmesen támasztja meg a kezet. A billentyűk is finom nyomásúak, láthatóan azoknak tervezték, akik sokat használják a klaviatúrát. A külső a ma divatos fekete-ezüst színvilágot tükrözi.

Rengeteg gyorsfunkciót építettek a ViewMate keyboardba. Természetesen a multimédiás, internetes alkalmazások teljesen vezérelhetők a gyorsbillentyűkről, van scroll, és hangerő-szabályozó is, de ezeken felül Office billentyűket, és a vágólap vezérlésére szolgáló gombokat is találunk a 24 gyorsgomb között.

Gépelés közben ritkán akadunk el a kábelben, egerészés közben annál gyakrabban. A ViewMate egér éppen ezért drót nélküli. A piacon lévő legigényesebb megoldást követve az egérhez jár a bölcső a töltéshez, a dobozban megtalálható a működéshez szükséges 2 darab AAA méretű ceruzaakkumulátor. Az optikai egység egy 800 dpi felbontású eszköz, a megvilágítást egy vörös LED nyújtja.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Több millióan kaphatnak ingyenes online védelmet áprilistól

2020. március 31. 12:57

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

2020. március 25. 10:43

Hasznos tippek, hogy előnyünkre fordítsuk a bezártságot!

2020. március 24. 16:55

Koronavírusos átverést azonosított az ESET

2020. március 18. 09:11
online sportfogadás