A Montana lett 2005 kiemelkedő Microsoft-megoldásszállítója

forrás Prim Online, 2005. november 16. 11:34
„A Microsoft Magyarország Kft. legtöbb Gold Certified Partneri kompetencia területen minősített nagyvállalati partnere a 2005-ös pénzügyi évben a Montana Rt.”
A Microsoft Magyarország Kft. 2005. október 20-án nagyvállalati viszonteladóknak tartott rendezvényén az ezt elismerő díjat Kun Éva, a Montana Rt. kereskedelmi vezérigazgató helyettese vette át Vityi Pétertől, a Microsoft Magyarország Kft. ügyvezető igazgatójától.

- A MonDoc System egy életképes, megtérülő, a megrendelő problémáját megoldó rendszer. Csoda-e ha a Microsoft alapú irat- és dokumentum kezelők piacán piacvezető lett? – nyilatkozta korábban Gágyor Gábor, a Microsoft Partner Managere.

Ezt a díjat múltunkért kaptuk, de a jövőt jelenti a számunkra. – nyilatkozta Kun Éva. – Díjat nyerni nagyon kellemes érzés, mégis az igazi örömöt az elvégzett eredményes munka, és a megrendelőinknek szállított sikeres megoldások jelentik.

A Montana háromszoros Microsoft Gold Partner


Magyarországon a számos Microsoft partner közül mindössze három cég büszkélkedhet háromszoros Gold Partner minősítéssel.

A Montana Rt. esetében az első ilyen terület a Speciális Infrastruktúra Megoldások (Advanced Infrastructure Solutions) kompetencia, melyet a kommunikációs infrastruktúra fejlesztés és a Windows Server 2003-ra való áttérés támogatásáért érdemelt ki. A második az Infomunkás Termelékenységgel Kapcsolatos Megoldások (Information Worker Productivity Solutions) kompetencia, melyet a Montana Rt. A saját fejlesztésű, mára már piacvezető MonDoc System dokumentum kezelő rendszer sikerének és a fejlesztést támogató szakembergárdának köszönhet. A harmadik pedig a Microsoft Üzleti Megoldások (Microsoft Business Solutions) kompetencia, melyet a Montana a Microsoft CRM rendszerének bevezetésével és testre szabásával ért el.

A Gold Certified Partnerek a Microsoft legmagasabb szintű megoldásszállító partnerei

A Gold Certified Partneri cím odaítélésével a Microsoft olyan vállalatokat tüntet ki, amelyek szigorú feltételrendszernek megfelelve bizonyítják szaktudásukat meghatározott Microsoft technológiák tervezése, bevezetése, oktatása, illetve Microsoft alapú megoldások fejlesztése terén.

A partnerek egyes kompetenciákban való minősítésükkel egyértelműen jelzik, hogy melyek azok a speciális szakterületek, melyek terén kiemelkedő jártasságra tettek szert, ezzel is megkönnyítve az ügyfelek számára az adott szakterületen működő leghozzáértőbb partnerek kiválasztását.

Az egyes kompetenciák követelményeinek, így a Gold Certified Partneri címnek való folyamatos megfelelést a Microsoft rendszeresen ellenőrzi, ily módon is biztosítva, hogy csak a legjobbak kaphassák meg ezen legmagasabb szintű partneri minősítéseket.

A Microsoft által nyújtott Program keretén belül kétféle, a Microsoft Certified Partner valamint a magasabb szintű Microsoft Gold Certified Partner minősítés szerezhető meg, különböző alkategóriákban. A Program keretén belül tevékenykedő partnerek olyan független vállalatok, cégek, szervezetek, melyek profilja elsősorban a vezető számítástechnikai technológiákkal kapcsolatos üzleti tevékenységekre irányul.

A Montana elsőként lett Gold Certified Partner for Collaborative Solutions


A címet 2000-ben a cég az Exchange 2000 rendszer Igazságügyi Minisztériumi bevezetésért, a rendszer más minisztériumokkal történő kétirányú összekapcsolásáért, a Vám és Pénzügyőrség Országos Parancsnokságánál a saját fejlesztésű MonDoc System iratkezelő rendszer és a Microsoft Exchange alapú levelező és csoportmunka támogató rendszer párhuzamos bevezetésért, valamint a Bross Holding Rt. callcenter-támogatott, központi titkársági funkciókat ellátó MonDoc System integrált iratkezelő rendszer kiépítéséért kapta meg.

Elnyeréséhez a referenciákon túl (Külügyminisztérium, T-Mobile, Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériuma, ISC-Hungária Informatikai Kft., Dégáz Rt., IEB) nélkülözhetetlen legalább 4 Microsoft Certified Professional minősítéssel rendelkező szakértő. Közülük kettőnek MCSD vagy MCSEs(Windows 2000), MCSDs, illetve MCDBA kvalifikációt is fel kellett mutatnia. A Montana Rt.-ben a cím elnyerésekor 4 MCDBA, 8 MCSE, és 13 MCSD minősítésű munkatárs dolgozott. 27 montanás rendelkezett MCP minősítéssel.

Auto Screen Capture 2.3.0.0

Az Auto Screen Capture segítségével az általunk meghatározott időpontokban automatikusan hajthatunk végre ütemezett képernyőmentéseket. Az alkalmazás a BMP, EMF, GIF, JPEG, PNG, TIFF, WMF képformátumok támogatja.

2020. június 4. 14:54

GOM Audio 2.2.25.2

A GOM Audio egy ingyenes, jó minőségű zenelejátszó program, mellyel a legtöbb zeneformátumot kezelhetjük (MP3, WAV, OGG, WMA, MID, M4A, stb). Jellemzői a többsebességes minőségromlás mentes lejátszás, hangmagasság beállítás, profi equalizer, testre szabható gyorsbillentyűk, lejátszási lista kezelés stb.

2020. június 4. 14:52

Megvannak a DigiGirlZ AI Challenge nyertesei

Lezárult a DigiGirlz AI Challenge, a Microsoft Magyarország és a Logiscool Digitális Tudásért Alapítványának közös versenye. Több mint kétszáz, a digitális technológia és mesterséges intelligencia iránt érdeklődő fiatal lány vett részt a többfordulós online megmérettetésen, bebizonyítva, hogy a kódolás lényege a kreativitás, amelyben a legkevésbé sem maradnak el a fiúktól.

2020. június 4. 14:44

Nem úgy zajlik majd ősztől az oktatás, ahogy megszoktuk

Az iskolák és egyetemek soha nem látott kihívással szembesültek, amikor márciusban néhány nap alatt digitális oktatásra kellett átállniuk. A távoktatás egyik legnagyobb kérdése a gyakorlati órák, kurzusok megtartása, az intézmények ebben egyedi, alternatív megoldásokkal segítik a hallgatókat. A Budapesti Metropolitan Egyetem egyetemi docense, tanulásmódszertani szakértője szerint három forgatókönyv szerint térhetünk vissza a tantermekbe: teljesen elfelejtjük a digitális oktatás új tapasztalatait, részben adaptáljuk ezeket, vagy teljesen új korszak kezdődik az oktatásban.

2020. június 4. 13:17

A Samsung szerint így kell elhelyezni az okostévét

Az okostévé minőségi szórakozást nyújthat az egész családnak, bizonyos tényezőkre azonban érdemes odafigyelni a készülék összeszerelésénél és a lakásban való elhelyezésnél, hogy a felhasználóknak a legjobb élményben legyen része. A Samsung szakértőinek útmutatásával könnyebb lehet az optimális beállításokat megtalálni. 

2020. június 4. 12:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15

Gigafelvásárlás az oktatási piacon

2020. április 21. 10:32

Az ABB ingyenessé tette a digitális szolgáltatásokat

2020. április 20. 09:20
online sportfogadás