A Montana lett 2005 kiemelkedő Microsoft-megoldásszállítója

forrás Prim Online, 2005. november 16. 11:34
„A Microsoft Magyarország Kft. legtöbb Gold Certified Partneri kompetencia területen minősített nagyvállalati partnere a 2005-ös pénzügyi évben a Montana Rt.”
A Microsoft Magyarország Kft. 2005. október 20-án nagyvállalati viszonteladóknak tartott rendezvényén az ezt elismerő díjat Kun Éva, a Montana Rt. kereskedelmi vezérigazgató helyettese vette át Vityi Pétertől, a Microsoft Magyarország Kft. ügyvezető igazgatójától.

- A MonDoc System egy életképes, megtérülő, a megrendelő problémáját megoldó rendszer. Csoda-e ha a Microsoft alapú irat- és dokumentum kezelők piacán piacvezető lett? – nyilatkozta korábban Gágyor Gábor, a Microsoft Partner Managere.

Ezt a díjat múltunkért kaptuk, de a jövőt jelenti a számunkra. – nyilatkozta Kun Éva. – Díjat nyerni nagyon kellemes érzés, mégis az igazi örömöt az elvégzett eredményes munka, és a megrendelőinknek szállított sikeres megoldások jelentik.

A Montana háromszoros Microsoft Gold Partner


Magyarországon a számos Microsoft partner közül mindössze három cég büszkélkedhet háromszoros Gold Partner minősítéssel.

A Montana Rt. esetében az első ilyen terület a Speciális Infrastruktúra Megoldások (Advanced Infrastructure Solutions) kompetencia, melyet a kommunikációs infrastruktúra fejlesztés és a Windows Server 2003-ra való áttérés támogatásáért érdemelt ki. A második az Infomunkás Termelékenységgel Kapcsolatos Megoldások (Information Worker Productivity Solutions) kompetencia, melyet a Montana Rt. A saját fejlesztésű, mára már piacvezető MonDoc System dokumentum kezelő rendszer sikerének és a fejlesztést támogató szakembergárdának köszönhet. A harmadik pedig a Microsoft Üzleti Megoldások (Microsoft Business Solutions) kompetencia, melyet a Montana a Microsoft CRM rendszerének bevezetésével és testre szabásával ért el.

A Gold Certified Partnerek a Microsoft legmagasabb szintű megoldásszállító partnerei

A Gold Certified Partneri cím odaítélésével a Microsoft olyan vállalatokat tüntet ki, amelyek szigorú feltételrendszernek megfelelve bizonyítják szaktudásukat meghatározott Microsoft technológiák tervezése, bevezetése, oktatása, illetve Microsoft alapú megoldások fejlesztése terén.

A partnerek egyes kompetenciákban való minősítésükkel egyértelműen jelzik, hogy melyek azok a speciális szakterületek, melyek terén kiemelkedő jártasságra tettek szert, ezzel is megkönnyítve az ügyfelek számára az adott szakterületen működő leghozzáértőbb partnerek kiválasztását.

Az egyes kompetenciák követelményeinek, így a Gold Certified Partneri címnek való folyamatos megfelelést a Microsoft rendszeresen ellenőrzi, ily módon is biztosítva, hogy csak a legjobbak kaphassák meg ezen legmagasabb szintű partneri minősítéseket.

A Microsoft által nyújtott Program keretén belül kétféle, a Microsoft Certified Partner valamint a magasabb szintű Microsoft Gold Certified Partner minősítés szerezhető meg, különböző alkategóriákban. A Program keretén belül tevékenykedő partnerek olyan független vállalatok, cégek, szervezetek, melyek profilja elsősorban a vezető számítástechnikai technológiákkal kapcsolatos üzleti tevékenységekre irányul.

A Montana elsőként lett Gold Certified Partner for Collaborative Solutions


A címet 2000-ben a cég az Exchange 2000 rendszer Igazságügyi Minisztériumi bevezetésért, a rendszer más minisztériumokkal történő kétirányú összekapcsolásáért, a Vám és Pénzügyőrség Országos Parancsnokságánál a saját fejlesztésű MonDoc System iratkezelő rendszer és a Microsoft Exchange alapú levelező és csoportmunka támogató rendszer párhuzamos bevezetésért, valamint a Bross Holding Rt. callcenter-támogatott, központi titkársági funkciókat ellátó MonDoc System integrált iratkezelő rendszer kiépítéséért kapta meg.

Elnyeréséhez a referenciákon túl (Külügyminisztérium, T-Mobile, Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériuma, ISC-Hungária Informatikai Kft., Dégáz Rt., IEB) nélkülözhetetlen legalább 4 Microsoft Certified Professional minősítéssel rendelkező szakértő. Közülük kettőnek MCSD vagy MCSEs(Windows 2000), MCSDs, illetve MCDBA kvalifikációt is fel kellett mutatnia. A Montana Rt.-ben a cím elnyerésekor 4 MCDBA, 8 MCSE, és 13 MCSD minősítésű munkatárs dolgozott. 27 montanás rendelkezett MCP minősítéssel.

Merre tart a Machine to Machine (M2M) technológia?

2001-ben a GPRS technológia nyitotta meg a kaput a gépek közötti kommunikáció, azaz az M2M megoldások értelmes alkalmazása előtt. Mára milliós nagyságrendben kommunikálnak gépek egymás között a magyarországi mobilhálózatokon. Az M2M megoldásokra mind üzleti mind lakossági oldalon erősödik az igény, az ötödik generációs (5G) mobilhálózatok pedig a 2001-es induláshoz hasonló mérföldkövet jelenthetnek az M2M megoldások elterjedésében. A felhasználási trendeket a nagy gyártók – mint például a Google vagy az Amazon – platformjaival való kompatibilitás határozhatja meg.

2019. október 23. 09:11

Cél a káros digitális tartalmak csökkentése

A mai napon ünnepélyes keretek között együttműködési megállapodást kötött a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ), a Belügyminisztérium és az Országos Rendőr-főkapitányság.

2019. október 22. 18:19

Fullon pörög a Kingston új KC600 SSD-je

Kingston Digital Europe Co LLP bemutatta az asztali PC és notebook-feladatokhoz tervezett, 2,5″-os KC600 SSD-t, amely teljes kapacitás-kihasználtsággal növeli a számítógépek teljesítményét. A KC600 meghajtót gyors reagálásra optimalizálták, rendkívüli indulási, betöltési és átviteli sebességgel. Komplett biztonsági csomaggal, azon belül 256 bites AES-XTS hardveralapú titkosítással, TCG Opal 2.0 és eDrive megoldásokkal védi a felhasználói adatokat. 

2019. október 22. 16:40

Auslogics Registry Defrag 12.2.0.1

Az Auslogics Registry Defrag merevlemez-optimalizáló program segítségével a rendszerleíró adatbázis töredezettség mentesítését végezhetjük el.

2019. október 22. 15:41

Auslogics Duplicate File Finder 8.2.0.1

Az Auslogics Duplicate File Finder szoftver segítségével a számítógépünkön található duplikált fájloktól szabadulhatunk meg. Különböző paraméterek alapján képes keresni a program, fájlnév, dátum, méret, vagy akár tartalom.

2019. október 22. 15:36

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Idén is keresik az év fiatal vezetőjét!

2019. október 22. 13:26

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37
online sportfogadás