A Montana lett 2005 kiemelkedő Microsoft-megoldásszállítója

forrás Prim Online, 2005. november 16. 11:34
„A Microsoft Magyarország Kft. legtöbb Gold Certified Partneri kompetencia területen minősített nagyvállalati partnere a 2005-ös pénzügyi évben a Montana Rt.”
A Microsoft Magyarország Kft. 2005. október 20-án nagyvállalati viszonteladóknak tartott rendezvényén az ezt elismerő díjat Kun Éva, a Montana Rt. kereskedelmi vezérigazgató helyettese vette át Vityi Pétertől, a Microsoft Magyarország Kft. ügyvezető igazgatójától.

- A MonDoc System egy életképes, megtérülő, a megrendelő problémáját megoldó rendszer. Csoda-e ha a Microsoft alapú irat- és dokumentum kezelők piacán piacvezető lett? – nyilatkozta korábban Gágyor Gábor, a Microsoft Partner Managere.

Ezt a díjat múltunkért kaptuk, de a jövőt jelenti a számunkra. – nyilatkozta Kun Éva. – Díjat nyerni nagyon kellemes érzés, mégis az igazi örömöt az elvégzett eredményes munka, és a megrendelőinknek szállított sikeres megoldások jelentik.

A Montana háromszoros Microsoft Gold Partner


Magyarországon a számos Microsoft partner közül mindössze három cég büszkélkedhet háromszoros Gold Partner minősítéssel.

A Montana Rt. esetében az első ilyen terület a Speciális Infrastruktúra Megoldások (Advanced Infrastructure Solutions) kompetencia, melyet a kommunikációs infrastruktúra fejlesztés és a Windows Server 2003-ra való áttérés támogatásáért érdemelt ki. A második az Infomunkás Termelékenységgel Kapcsolatos Megoldások (Information Worker Productivity Solutions) kompetencia, melyet a Montana Rt. A saját fejlesztésű, mára már piacvezető MonDoc System dokumentum kezelő rendszer sikerének és a fejlesztést támogató szakembergárdának köszönhet. A harmadik pedig a Microsoft Üzleti Megoldások (Microsoft Business Solutions) kompetencia, melyet a Montana a Microsoft CRM rendszerének bevezetésével és testre szabásával ért el.

A Gold Certified Partnerek a Microsoft legmagasabb szintű megoldásszállító partnerei

A Gold Certified Partneri cím odaítélésével a Microsoft olyan vállalatokat tüntet ki, amelyek szigorú feltételrendszernek megfelelve bizonyítják szaktudásukat meghatározott Microsoft technológiák tervezése, bevezetése, oktatása, illetve Microsoft alapú megoldások fejlesztése terén.

A partnerek egyes kompetenciákban való minősítésükkel egyértelműen jelzik, hogy melyek azok a speciális szakterületek, melyek terén kiemelkedő jártasságra tettek szert, ezzel is megkönnyítve az ügyfelek számára az adott szakterületen működő leghozzáértőbb partnerek kiválasztását.

Az egyes kompetenciák követelményeinek, így a Gold Certified Partneri címnek való folyamatos megfelelést a Microsoft rendszeresen ellenőrzi, ily módon is biztosítva, hogy csak a legjobbak kaphassák meg ezen legmagasabb szintű partneri minősítéseket.

A Microsoft által nyújtott Program keretén belül kétféle, a Microsoft Certified Partner valamint a magasabb szintű Microsoft Gold Certified Partner minősítés szerezhető meg, különböző alkategóriákban. A Program keretén belül tevékenykedő partnerek olyan független vállalatok, cégek, szervezetek, melyek profilja elsősorban a vezető számítástechnikai technológiákkal kapcsolatos üzleti tevékenységekre irányul.

A Montana elsőként lett Gold Certified Partner for Collaborative Solutions


A címet 2000-ben a cég az Exchange 2000 rendszer Igazságügyi Minisztériumi bevezetésért, a rendszer más minisztériumokkal történő kétirányú összekapcsolásáért, a Vám és Pénzügyőrség Országos Parancsnokságánál a saját fejlesztésű MonDoc System iratkezelő rendszer és a Microsoft Exchange alapú levelező és csoportmunka támogató rendszer párhuzamos bevezetésért, valamint a Bross Holding Rt. callcenter-támogatott, központi titkársági funkciókat ellátó MonDoc System integrált iratkezelő rendszer kiépítéséért kapta meg.

Elnyeréséhez a referenciákon túl (Külügyminisztérium, T-Mobile, Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériuma, ISC-Hungária Informatikai Kft., Dégáz Rt., IEB) nélkülözhetetlen legalább 4 Microsoft Certified Professional minősítéssel rendelkező szakértő. Közülük kettőnek MCSD vagy MCSEs(Windows 2000), MCSDs, illetve MCDBA kvalifikációt is fel kellett mutatnia. A Montana Rt.-ben a cím elnyerésekor 4 MCDBA, 8 MCSE, és 13 MCSD minősítésű munkatárs dolgozott. 27 montanás rendelkezett MCP minősítéssel.

A Thermaltake bemutatja a háromféle GPU-elrendezést támogató közepes toronyházát

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkájának, CTE E600 MX közepes toronyháza fekete, hófehér és hortenziakék változatban is elérhető. A CTE E600 MX a CTE-sorozat legújabb kiegészítése, egy kétkamrás közepes toronyház, amely a Thermaltake innovatív CTE-kialakítását örökölte, ami a központi hűtési hatékonyság (Centralized Thermal Efficiency) rövidítése, és a kritikus alkatrészek magas szintű hűtési teljesítményének biztosítására összpontosít. Ráadásul a CTE E600 MX háromféle GPU-elrendezési lehetőséggel és cserélhető, kettős előlapi kialakítással rendelkezik, maximális rugalmasságot kínálva a felhasználóknak gépük testreszabásához.

2024. április 23. 13:06

A boldog gyerekekből lesznek sikeres felnőttek

Több mint 600 támogatott, 105 diploma, 606 nyelvvizsga, 246 informatikai bizonyítvány. Csak néhány eredmény, amit a 19 éve működő Csányi Alapítvány és az általa mentorált fiatalok elértek. Az alapítvány valódi sikere a számok mögött, a személyes történetekben rejlik – hangzott el Zánkán az Alapítvány által szervezett idei Életút Fesztiválon április 20-án. A kiemelkedő informatikai és idegen nyelvi képzések mellett a végzett fiatalok a megszerzett kapcsolati tőkét, a közösség erejét tartják a legfontosabbnak. Nemcsak a Csányi Alapítvány nagykorú már, hanem egyre több mentoráltból vált olyan fiatal felnőtt, akik büszkén támaszkodhatnak az alapítvány segítségével megszerzett tudás mellett egymásra, „Csányisokra” is.

2024. április 23. 11:35

Állásbörzét és karrierfelkészítést tart szerdától a Corvinus

Több mint kétszáz állásajánlat közül lehet válogatni a Corvinus Egyetem idei karrierexpóján április 24-én és 25-én. Az eseményen részt vevők sok tippet gyűjthetnek karrierjük beindításához, kiteljesítéséhez is. Ebben nemcsak több tucat, corvinusos diplomával színes és sikeres életutakat bejáró szakember segít személyesen, de megtanulható a ChatGPT és a LinkedIn munkakeresői célokra optimalizált, profi használata is. 

2024. április 23. 09:57

Thermaltake: Központosított hűtési hatékonyság

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkájának, CTE E600 MX közepes toronyháza fekete, hófehér és hortenziakék változatban is elérhető. A CTE E600 MX a CTE-sorozat legújabb kiegészítése, egy kétkamrás közepes toronyház, amely a Thermaltake innovatív CTE-kialakítását örökölte, ami a központi hűtési hatékonyság (Centralized Thermal Efficiency) rövidítése, és a kritikus alkatrészek magas szintű hűtési teljesítményének biztosítására összpontosít. Ráadásul a CTE E600 MX háromféle GPU-elrendezési lehetőséggel és cserélhető, kettős előlapi kialakítással rendelkezik, maximális rugalmasságot kínálva a felhasználóknak gépük testreszabásához.

2024. április 23. 08:46

Különleges installációval ünnepli a Föld napját a Prologis

Különleges installációval ünnepli a Föld napját a Prologis magyarországi csapata. A vezető logisztikai ingatlancég a Prologis Park Budapest-Sziget II-ben egy 350 négyzetméteres festménnyel emlékezik meg a környék állat- és növényvilágáról, ezzel is felhívva a figyelmet a fenntarthatóság és az élővilág tiszteletben tartásának fontosságára.  

2024. április 22. 19:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50